Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később kialakulhat?

Figyelt kérdés
Szerintetek kialakulhat idővel a szerelem egy kapcsolatban,a ahol nem úgy kezdődött?
2012. febr. 20. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. febr. 20. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
természetesen.meg ismerni és megszeretni
2012. febr. 20. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze! A párommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Előtte észre sem vettem, pedig mindennap láttam. Amikor összejöttünk nem igazán volt meg a szikra kettőnk között, legalábbis a részemről. Megismertem és így érzékeltem, hogy tele van belső értékekkel és egy igazi kincs. Mára már a menyasszonya vagyok és iszonyatosan bele vagyok habarodva. Szó szerint ő a Mindenem.:)
2012. febr. 20. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem egyszer volt olyan kapcsolatom ami nem szerelemmel kezdődött.. nem lett szerelem belőle..
2012. febr. 20. 18:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

17.49 sok boldogságot!! :)

Pár hónapja vagyunk csak együtt, az egész úgy indult, hogy barátok vagyunk és azok is maradunk. De azóta mindkettőnk viselkedése sokat változott, ragaszkodunk egymáshoz, és én jobban érzem magam vele, mint anno a szerelmemmel, mert sokkal felszabadultabb vagyok és nincsenek gátlásaim. Viszont nekem hiányozna ez a plusz, ha idővel sem alakulna ki, az elején mind mondogattuk, hogy nem szeretnénk, ha a barátságunk megromlana emiatt, de az én részemről ez már úgyis mindegy, mert meg tudna bántani, ha akarna, és néha úgy érzem ez fordítva is így van.

2012. febr. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!