Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak mostanában a 20-25 éves lányok 40-50 éves férfiakkal? (pénz kizárva) Mi a gond a fiatalabb pasikkal?
Figyelt kérdés
(Hozzáteszem én is ilyen helyzetbe vagyok 21/L 45F)
Én sosem találtam párt a 20-30 évesek közül. A többség szerintem éretlen , gyerekes, nem tudják mit akarnak, és csak arra mennek , hogy lefektessenek és a haveroknak elmeséljék.+ az idősebb pasi sokkal jobb az ágyban.
2009. jún. 5. 14:01
11/21 A kérdező kommentje:
Nekem pont az jön be , hogy tapasztalt( pl. az ágyban) és már sok mindent megélt. PL. sok helyre már elutaztunk a párommal, ismeri a helyeket, 4 nyelvet beszél, már elért valamit az életében, stb. Egyébként nem leht általánosítani, hogy nem néz ki jól ilyesmi. Mert az én párom sportoló volt és általába 37-40évesnek nézik. Persze ez cak az én véleményem.
2009. jún. 5. 14:33
12/21 anonim válasza:
Szerintem a 20-30 éves korosztály már ennyire nem éretlen mint, ahogy leírod. Ez a 10-en évesekre jellemző. Azzal sem értek egyet, hogy az idősebb férfiak jobbak lennének az ágyban (különben is honnan tudod, ha sose találtál párt a saját korosztályodban). Lehet, hogy most még vonzó, hogy egy "férfival" lehetsz, nem egy "gyerekkel". De ne felejtsd el, hogy a nagy férfiból hamarosan "bácsika" lesz. Gyereket is majd egy 50-60 éves emberrel tervezel? Mert ő már felnevelni nem fogja veled. Akkor jó lesz a saját korosztályodban lévő férfi? Temészetesen mindenki maga dönti el, hogy mennyivel idősebb párt választ magának (nekem is volt egyszer 15 évvel idősebb), és lehet most még élvezed ezt a "biztonságot" amit ez a férfi ad neked (és bármennyire is mondja minden fiatal lány, hogy a pénz nem érdekli, gondolom azért nem mellékes az, hogy a férfi nem szülőkhöz viszi már, hanem saját lakásba), de azt nem hiszem, hogy egy 20 éves lánynak és egy 40 feletti férfinak hasonló az érdeklődési köre.
13/21 A kérdező kommentje:
Voltam már velem egyidős fiúval együtt(az ágyban) csak arra értettem, hogy nem voltak hosszú komoly kapcsolatok.
2009. jún. 5. 14:38
14/21 anonim válasza:
14.15ös vagyok
Ezek után én már csak azzal nyugtatom magamat, hogyha én leszek 45 akkor valószínűleg nekem is jut majd 1-2 lány 18-25 éves korosztályból.
15/21 anonim válasza:
Szia!
17/l vagyok az én barátom 26. És nem tudom miért de én mindig is az idősebbekre buktam... a velem egykorúak annyira... pff. (nem általánosítok de a legtöbb velem egykorú fiú szánalmas)
16/21 anonim válasza:
Én 25 vagyok a férjem 41. 16év van köztünk. Imádjuk egymást és nem csak arra ment, hogy lefektessen, aztán eldicsekedjen, hogy megvoltam neki. Jó, nem volt sok kapcsolatom, volt pár rövid. Aztán egy 8hónapos egy 25éves sráccal, akkor voltam 21. Neki adtam a szüzességem, de förtelem volt vele a szex, mindig fájt, amikor ezt szóvá tettem, azt mondta én vagyok a béna. Hát persze mit várt, egyből lepedőakrobata leszek? Ráadásul anyuci pici fia volt és hiába voltam fiatalabb nála jóval önállóbb voltam. Arra nem volt képes, hogy elmenjen a boltba, hogy elmosson egy poharat, mert ezek női dolgok. Anyuci meg minden hajnali 5kor az ágyba vitte neki a kávét stb. Örültem, hgy vége lett. Akkor ismerkedtem meg a férjemmel. Mikor megtudtam hány éves, hát majdnem leültem, mert 5-8évet simán letagadhatna. Kezdetektől fogva egy hullámhosszon voltunk, nagyon jól kijövünk. Igaz ő nem beszél nyelveket és nem utazunk sokat, de ettől i mádjuk egymást és már csak egy kiskölyök hiányzik a teljes boldogsághoz:-)
17/21 anonim válasza:
Kommenteket olvasva csak egy gondolattal egészíteném ki, a sexualitás terén értek már engem is meglepetések.PL:5 évet várt rám a fiú beadtam a derekam kipróbáltuk volna magunkat az ágyba,hogy működünk-e együtt ?itt is hát NEM MÜKÖDTÜNK semmilyen szinten.Ő nem igényelte az orális sexetén én igen, de még nem is tudta(engem kért tanítsam meg)Hmmm?Megjegyzem végleges partnernek akartam.A másik nagyon-nagyon jó volt az ágyba de bármennnyire szeretném tényleg idős már:családot,hosszú távú jövőt vele nem tervezhettem.
18/21 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek, a 14:12-esel, egyértelmű. 45-50 évesen én is örülnék, ha egy 20-25 éves friss húsival járhatnék, tuti megadnék neki mindent.....
19/21 anonim válasza:
Azért,mert egy 40-45 évessel lehet tervezni!Egy ilyen idős emberre már nem jön rá a szabadságvágy!Vele lehet tervezni közös jövőt gyereket!Egy huszonéves pasit a buli éltet, ritka,hogy életre szóló kapcsolat lesz a dologból!Ezért van a sok válás!Sokkal éretlenebbek a pasik,mint a csajok!
20/21 anonim válasza:
Ez nem mostanában, hanem mindig igy volt.
Minek kezdőkkel maszatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!