Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért talál úgy izgalmasabbnak ha már van párom és egyfolytában visszautasítom?
Köszönöm a válaszokat! :)
1. lehet igazad van :D de én meg nem teszek tönkre egy kapcsolatot azért hogy egyszer legyen szex és utána semmi :S
2. nálunk az a helyzet, hogy csak ő hajt, de most rákapcsolt (2 hónapja van valakim) Viszont én előtte sem akartam tőle semmit, ezért nem értem.
ebben mi az "elég jó barátság" ?
Én az elég jó barátaimmal nem vagyok ilyen nyomulós bunkó, se nővel, se férfival.
Ezen túl, hogy ő próbálkozik, te leoltod, mi köt össze titeket?
(és minek?)
utolsó, ezek jó kérdések.
Sajnos én is kötődtem hozzá, én felajánlottam egy barátságot, de úgy látszik ő ezzel nem él és tulajdonképpen lehetetlen helyzetbe hozott.
Bár az egész már úgyis mindegy, mert nem beszél velem. Mostani meglátásom szerint úgy volt vele hogy úgysem csalom meg a barátom, neki meg van mire fogni a sértődést (tulajdonképpen az volt a "választásom" hogy vagy ő vagy a barátom, persze nem ő a hibás csomagolásban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!