Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből veszem észre ha egy lány vonzónak talál?
jogos :) ,
csak én megfogadtam hogy helybéli vel soha mert utálok itt lakni mindenki ismer mindenkit és sok a pletyka , és én erre különösen érzékeny vagyok, meg igazából soha nem tetszetem senkinek és tudni akarom hogy ez estben hülyítetek -e vagy nem
azt megkérdezhetem h ha mondjuk bejönnék neki akkor miért hazudná azt h nem ill forditva?
Lécci ne vedd kötözködésnek.
sejtem ennek ilyen lelki okai vannak... nem tudom pontosan, én jobbszeretek nyílt lapokkal játszani.
de olyan már velem is volt, hogy bejött a srác nagyon is, de hirtelen ahogy rákérdezett valahogy nem mertem azt mondani hogy igen, hárítottam. sőt, olyan is van mostanság hogy bejön a srác, de egyszerűen most nem akarok kapcsolatot...
ha nem jön be én nem kertelek mert nem hiszem hogy lenne értelme, de tényleg sok esetben nagyon nagyon nehéz megmondani hogy nem. bizonyára van olyan aki inkább hazudik, aztán majd vmilyen furmányos módon eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!