Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm fogta magát lelépett, mert összevesztünk, szerinted igazam van?
Épp most öltözött fel és elment... Én egész héten egyetemen voltam, hétvégén meg szom. vas. 12 óráztam... Ma kicsit pihenni akartam.. Sz. Gépezni miegymás. Együtt lakunk ő nem dolgozik (munkát keres), péntekenként suliba jár.
Ma felkeltem, tévéztem, leültem a gép elég stb. Csöndben szótlanul, ő főzött. Megemlítette segítsek tésztát szűrni stb, segítettem. Majd vissza a tv elé.. Ő erre felhúzta magát, meg játszotta a sértődöttet. Nekem felment a vérnyomásom és mondtam neki hogy pihenni akarok, meg elhiszem hogy egész héten itthon unatkozott stb, meg hogy tavaly óta itthon csücsül, mert "nincs" munka... Állandóan kérdezget, mit csinálok stb. Mondtam neki olyan mint a kérdezőbiztos... Nem hagy élni. Szerinted igazam van??
Hehe!Hát nálunk ugyan ez van!
Bár én melózok!De ti pasik olyan izék vagytok.....! :)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!