Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyik pillanatról a másikra megváltozott és lelépett? Volt barátnő szitu.
Őszintén... keress másikat.
Lehet hogy törődött, de akkor se te voltál életében a nagy Ő, hogy azért jöjjön veled össze, hanem mert ahogy írtad is, előtted nagy szerelem.. aztán csak 1 pótlék..
Nem bántani akarlak, de lásd be, ez a hozzáállás (hogy
elérhetetlen lett) nem helyes. Sokkal jobb embert fogsz
találni. Egy cseppet se bánkódj miatta.
Bármi, ismétlem bármi is történt közöttem és valamelyik ex között, ha keresett, elért, ha pl aludtam, és akkor hívott, visszahívtam, akár évek múltán is. Bár soha nem
újraépítési céllal hívtak, ezt megbeszéltük.
Nem lehet, hogy csak te fújod, fel, és csak hülyített ?
Kellett valaki, aki önigazolást ad neki, hogy nem rossz
csóka, megvolt, aztán vagy visszahúzott az exhez, vagy
orrba-szájba csajozik, vagy akármi..
Ilyen nincs, hogy nem stabilak az érzései, attól még nem
dob el az ember maga körül olyant, akinek fontos.
Igen ebben igazad van. De nem hiszem,hogy hülyített. Bemutatott a szüleinek, elvitt magával céges bulikba.felvállalt.
Nem lehet,hogy mivel eddigi élete során egyetlen nővel volt csak, nincs elég tapasztalata? És nem tudja mit kell tennie ilyenkor? Mert én láttam rajta,hogy nem vagyok neki semleges,tudom jól. Egyik nap még "szeret",másik nap meg már eldob? Azt mondta nem tudja mi van vele,de jobb neki egyedül.
Nekem a jobb egyedül egy kapcsolat után volt.
Úgy veszítettem el egy lányt, hogy azt nem lehetett
visszafordítani.
Akkor leültem, és évekig nem kellett senki, mert féltem,
ha valakit megszeretek, elveszítem.
Nem utasítottam el senkit ez idő alatt, mivel nem mentem
olyan helyre, nem ismerkedtem, nem kerestem emberek tár-
saságát.
Tehát ha belekezdek egy kapcsolatba, akkor nincs hátraarc,
igenis tartson a végsőkig. És hogy csak úgy lelépek, o-
lyan nincs...
Ezért mondom, hogy valami nem okés, és nincs olyan, hogy
egyedül jobb, mert ki ne örülne annak, hogy van valaki,
aki érez iránta, aki hozzá bújik (még ha nem is sex, csak
úgy), akire számíthat, és akit (ha azonnal nem is) megsze-
rethet, és kitart mellette...
Aki csak úgy lelép(tök mindegy milyen az előélete,meg hány éves kapcsolata volt előtted,meg mennyire stabil!),ahhoz no comment.
Nnem reagál semmire,mert nem akar tőled semmit.Ennél jobban már nem is tudnál meghunyászkodni!
Szóval a saját érdekedbe,ne keresd őt,kerüld el jó messziről..Tudom,hogy ez a legnehezebb,de hagyd a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!