Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm, "több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm, "több pasit tart a tűzön",12 éves. Ez szerintem elég k*rvás vagy, nem?

Figyelt kérdés
vol egy pasija akit mindennél jobban szeretett , de ha egy pasi ráhajtott nem mondott nemet.. csak azt , hogymost még nem de majd talán... csomó pasi vár rá.. tömi a melleit.. szakított vele a pasija , mert tudja , hogy van 1 másik fiu akivel a barátnőm szemezgetett.. másnap már vele jár, alig járnak egy het , és már a következő pasi miatt dobja azt aki miatt az előzővel szakítottak?!! 12 ÉVES!!! ez most nem .. csak én találom ribisnek amit elkezdett csinálni??
2012. febr. 20. 10:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Xd ... Nincs mondani valom!! :)
2012. febr. 20. 17:53
 22/25 vviri válasza:
Hat en nem lennek egy majdem ribi baratnoje
2012. febr. 21. 20:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Ordas kva.Mármint nem te, hanem a haverinád(inkább, minthogy barátnő...)Egyetértek az előttem válaszolgatók nagy részével, ez tényleg egy kurv@s generáció...sajnos de igaz.Én szégyelem magam azok miatt akik pl. az iskolai évnyitóra úgy jö.nek, hogy a fél seggük kint van a szoknyából.Volt már olyan is, hogy az egyik hetedikes(!!!) pólójából kilógott a fél melltartója.Nem vicc.

Elb*szott társadalomban élünk...

2012. nov. 24. 14:51
 24/25 Degu Höri Fan DHF válasza:

o már nem is volt ilyen... kilóg a fél segge a miniszoknyából úgy mennek iskolába, magassarkúban minden nap

csak hogy menőnek tűnjenek szerintem azért egy 13 éves gyereknek nem kéne minden nap magassarkúban miniszoknyában meg mellig kivágott pólóban bejárni iskolába..undorító.

2014. jan. 5. 11:36
 25/25 Degu Höri Fan DHF válasza:

bocsánat az előző válaszomnál az első mondatom az

igy hangzik:már velem is volt ilyen

2014. jan. 5. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!