Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm, "több pasit tart a tűzön",12 éves. Ez szerintem elég k*rvás vagy, nem?
Ordas kva.Mármint nem te, hanem a haverinád(inkább, minthogy barátnő...)Egyetértek az előttem válaszolgatók nagy részével, ez tényleg egy kurv@s generáció...sajnos de igaz.Én szégyelem magam azok miatt akik pl. az iskolai évnyitóra úgy jö.nek, hogy a fél seggük kint van a szoknyából.Volt már olyan is, hogy az egyik hetedikes(!!!) pólójából kilógott a fél melltartója.Nem vicc.
Elb*szott társadalomban élünk...
o már nem is volt ilyen... kilóg a fél segge a miniszoknyából úgy mennek iskolába, magassarkúban minden nap
csak hogy menőnek tűnjenek szerintem azért egy 13 éves gyereknek nem kéne minden nap magassarkúban miniszoknyában meg mellig kivágott pólóban bejárni iskolába..undorító.
bocsánat az előző válaszomnál az első mondatom az
igy hangzik:már velem is volt ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!