Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legjobb barátnőm, "több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátnőm, "több pasit tart a tűzön",12 éves. Ez szerintem elég k*rvás vagy, nem?

Figyelt kérdés
vol egy pasija akit mindennél jobban szeretett , de ha egy pasi ráhajtott nem mondott nemet.. csak azt , hogymost még nem de majd talán... csomó pasi vár rá.. tömi a melleit.. szakított vele a pasija , mert tudja , hogy van 1 másik fiu akivel a barátnőm szemezgetett.. másnap már vele jár, alig járnak egy het , és már a következő pasi miatt dobja azt aki miatt az előzővel szakítottak?!! 12 ÉVES!!! ez most nem .. csak én találom ribisnek amit elkezdett csinálni??
2012. febr. 20. 10:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ó öcsém,ez gáz,12 éves taknyos kölyök pasizik,és majdnem szexelt is?? hol az anyja ennek a szerencsétlennek??

komolyan mondom egyre lejjebb süllyed a tini társadalom,igazi érzelmek,érettség,ész,felelősség nélkül kefélnek már 12-15 évesen,holott sehol sincsenek még az agyi,lelki érettségtől,meg a mély érzelmektől,egyszerűen szánalmas,meg a szülők is akik lesz@rják őket,mindent megengednek,hogy jó fejek legyenek.Az utcán már szinte csak agyonsminkelt tucattinit látni,akik büszkén mesélik,hogy már nem szüzek aztán a tojáshéj még a seg*ükön van.Komolyan tisztelem azt a kevés lányt aki 17 évesen is szűz,még ha barátja van akkor is tudja,hogy nem szabad elsietni,és nem sminkeli magát,nem öltözik vagy mint a többi.

2012. febr. 20. 12:00
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

Tehát ezek szerint te is 12 éves körüli vagy. És azt írod, hogy te nem cserélgeted a srácokat. Hmm. Azért szerintem 12 évesen inkább mással kellene foglalkozni, mint a fiúkkal. Bár baromi régen voltam annyi idős, mint te, de nekem akkoriban még fogalmam sem volt, mi fán terem egy barátnő, csak mint plátói formában érdeklődtem utánuk. Lehet, hogy ennyit változott a világ?

A barátnőd meg egy cafka, ha már ez volt a kérdés.

2012. febr. 20. 12:01
 13/25 anonim ***** válasza:
90%
Miért nevezed ocsmánynak embertársaidat? Ők is ugyanolyan emberek mint te. Van apjuk, anyjuk, céljaik, álmaik, terveik, jó tulajdonságaik.
2012. febr. 20. 12:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Na, és hány évesek azok a "pasik"? 13?
2012. febr. 20. 12:30
 15/25 A kérdező kommentje:
Sok válaszból csak néhány volt annyira értelmed, hogy végig olvassam, a "pasik" 12 év körüliek...'s igen, sokat változott a világ, ja és azért ocsmányozhatom le ember társaim, mert.. Mert ugy van épp kedvem.. TOVÁBBI SZÉP Napot!!
2012. febr. 20. 13:37
 16/25 anonim ***** válasza:
Nincs több kérdésem.
2012. febr. 20. 13:38
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
Csak akkor az, ha engem kihagy.
2012. febr. 20. 13:43
 18/25 anonim ***** válasza:

Felesleges megsértődni. A barátnőd egy ordas nagy r..nc lesz, de te ne térj erre az útra! Röviden így lehet megfogalmazni.

Mellesleg tetszik, nem tetszik, de fiatal vagy a pasizáshoz.

2012. febr. 20. 14:08
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
12 év körüli, és már pasi:) Na ne nevettess. Rügyecskével nem lehet fát oltani, édesem! Menjetek vissza a homokozóba.
2012. febr. 20. 15:04
 20/25 anonim ***** válasza:
47%

12 évesen pasi XD

a csaj meg csak meg akarja mutatni h milyen menő,hogy neki már fiúja van miközben a többi lány még Twiligtot meg High School Musicelt néz.

Kár hogy csak 12, 4-5 év múlva jöhetne hozzám is :S Ahogy olvasom nem lenne nehéz dolgom :D

15/F

2012. febr. 20. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!