Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tennétek, ha a párotok nővé akarná operáltatni magát?
Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 08:15
1/8 anonim válasza:
Mit tehetne? Operáltassa magát férfivá?
2/8 anonim válasza:
Mély együttérzéssel szakítanék vele!
4/8 anonim válasza:
Érdemes megnézni Almodóvár Mindent anyámról című filmjét (Todo sobre mi madre), annak pont ez az egyik központi témája. Ott a nő terhesen elhagyja a "férfit", és csak aztán találkoznak újra, amikor a nő által egyedül nevelt gyermek meghal egy balesetben.
5/8 anonim válasza:
hát ez nem az én világom, szakítanék
6/8 anonim válasza:
Szerintem az a pasi aki egy nőveel jár nem fogja magát nővé operáltatni már.
7/8 anonim válasza:
Ha régóta együtt lennénk és most dobná fel a témát,nagyon csalódott lennék.Nehezen tudnám kezelni és nem hiszem hogy vele maradnék becsapva érezném magam.De ha néhány hete lennénk együtt akkor tisztelném hogy elmerte mondani titkos vágyát.De sajnos akkor is szakítanánk mert én a férfiakhoz vonzódok :)
8/8 anonim válasza:
Nem paradox????!Mennyi internet generációs marha van még a földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!