Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent a férfiaknál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a férfiaknál a "majd kereslek" és a "valószínűleg igen, foglak" kifejezés?

Figyelt kérdés
Problémám a következő. 3 hete megismerkedtem valakivel. javában középkorú az illető, közelebb a 40hez. Leinformálható, tiszta, nem kamus, sem szélhámos,ez már biztos mert utána jártam.Nagyon normális, komoly, intelligens őszinte embernek tűnt.Ő volt a kezdeményező mindenben. napi kapcsolatba voltunk, állítása szerint tetszem neki és komolyan érdeklem. mindig magától mondta, sosem én kérdeztem. Ő volt aki előjött a találkával is, h szívesen lejönne hozzám mert azért van távolság. neki ez nem gond.Biztos h nem sexet akar, kifejezetten társat keres. ez biztos. Viszont pár napja rám irt egy olyat, miután 1 napig nem jelentkezett h majd ő keres, mert egy kicsit megijesztettem. fogalmam sincs ezt is mire értete vagy csak kifogás, és vmi tesztelést végez ő is, mint sok kedves férfitársa. de elmondta vagy 3x h semmi baj, tényleg fog keresni, és nyugalom van...-így. (ezt se nagyon vágtam mi ez h nyugalom van) Mivel nem vagyok annyira fiatal és hülye sem, tisztába állok vele h ez a tipikus leépitős szöveg a pasiknál. de általában ezt is akkor sütik el amikor azért tali már volt... de ha figyelembe vesszük h nem szélhámos és komoly érett ember, akkor létezik h el lehet hinni neki h tényleg keres? vannak még kivételek? voltatok már így? kérek mindenkit h ne kamaszlányok válaszoljanak, hanem olyanok akik felnőttek tényleg és voltak már hasonló cipőben...tudom ha pasik kiszámíthatatlanok és lehet csak "tesztelne"? vagy lehet lerázott! Köszi!
2009. jún. 5. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet, én attól féltem, hogy egyrészt neten ismertem meg, tehát lehet kamu -beigazolódott, hogy nem az-, másrészt a távolság (100km), de erre is rácáfolt az elmúlt lassan 5 hónap.

Azt viszont elismerem, hogy a hisztijeim ok nélkül voltak, 20 éves fejjel -ez az első komoly kapcsolatom- nem volt könnyű belátni, hogy neki a munka most fontosabb -teljesen más munkakör, mint eddig, bele kell tanulnia-, hisz fizetnie kell az albérletet, stb. és sokszor ok nélkül vertem ki a hisztit, hogy nem vagyok neki fontos. Utólag belátom, hogy nagyon hülye voltam és próbálok ezen változtatni. Tényleg nagyon szeretem őt, már az összeköltözést terveztük, bemutatott a szüleinek, mindenki elfogadott és azt mondták, valóban összeillünk.

Nem tagadom, nagyon kikészített a dolog, és úgy döntöttem, ha nem akarok teljesen kikészülni, inkább felkeresek egy "dilidokit".

Lényeg a lényeg, próbálok nem sírni, lefoglalni magam, készülni a hátralevő két vizsgámra, a telefont jó messzire elkerülni -magamat ismerve fél percenként az nézegetném ha előttem lenne-, türelmesnek lenni, nem írni smst -vasárnap éjjel óta nem írtam neki, ez haladás- és valahogy lekattanni az iwiw és myvip adatlapjáról....

Még egy apróság: a pasik nem szeretik azt látni, ha le vannak törve, lombozódva. Ilyenkor jobban szeretnek magukba fordulni. (Párom is mondta, hogy annak ellenére, hogy talált munkát, 2 hét alatt nem jön rendbe, így nem szeretné ha lelombozva látnám. És ezt a környezetemben élő fiúk/férfiak is megerősítették.)

2009. jún. 5. 15:29
 12/15 anonim ***** válasza:

a 14.41 és a 15.29es is én voltam:P

Üdv!

ma petite

2009. jún. 5. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem akarok hangulatrontó lenni, de ez tényleg leépítős szöveg. Azt azért tudjuk hogy a férfiak, legyen akár 20 éves akár 40, nem szeretnek szembenézni a problémával amit egy nő okoz nekik, inkább homokba dugják a fejüket és várják h közben az megoldódik. Mivel nem lehet tudni hogy mivel rémítetted meg, csak azt hogy megrémült, tényleg meg se próbáld keresni, mert akkor tényleg hanyatt-homlok menekülni fog...
2009. jún. 5. 17:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Bár fiatalabb vagyok, de attól még lehet agyam, és véleményem is...:-) Én általában, hogy ha ilyet teszek, akkor tulajdonképpen, azt tudom meg, hogy valójában szeret-e a lány, vagy érdeklem-e annyira, hogy még előtte felkeresne, mielőtt én tenném... Ez tulajdonképpen hasonlít a "pillangó effektus"-ra (engedd el, és ha visszajön, akkor örökre a Tiéd marad) Most nem azt mondtam, h ez lehet a dolgok hátterében, de ez is lehet egy "megoldása" a kérdésednek! Adrián91
2009. jún. 12. 16:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Eltellett több mint 2 hét. Keresett vagy mi történt?
2010. jún. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!