Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent a férfiaknál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent a férfiaknál a "majd kereslek" és a "valószínűleg igen, foglak" kifejezés?

Figyelt kérdés
Problémám a következő. 3 hete megismerkedtem valakivel. javában középkorú az illető, közelebb a 40hez. Leinformálható, tiszta, nem kamus, sem szélhámos,ez már biztos mert utána jártam.Nagyon normális, komoly, intelligens őszinte embernek tűnt.Ő volt a kezdeményező mindenben. napi kapcsolatba voltunk, állítása szerint tetszem neki és komolyan érdeklem. mindig magától mondta, sosem én kérdeztem. Ő volt aki előjött a találkával is, h szívesen lejönne hozzám mert azért van távolság. neki ez nem gond.Biztos h nem sexet akar, kifejezetten társat keres. ez biztos. Viszont pár napja rám irt egy olyat, miután 1 napig nem jelentkezett h majd ő keres, mert egy kicsit megijesztettem. fogalmam sincs ezt is mire értete vagy csak kifogás, és vmi tesztelést végez ő is, mint sok kedves férfitársa. de elmondta vagy 3x h semmi baj, tényleg fog keresni, és nyugalom van...-így. (ezt se nagyon vágtam mi ez h nyugalom van) Mivel nem vagyok annyira fiatal és hülye sem, tisztába állok vele h ez a tipikus leépitős szöveg a pasiknál. de általában ezt is akkor sütik el amikor azért tali már volt... de ha figyelembe vesszük h nem szélhámos és komoly érett ember, akkor létezik h el lehet hinni neki h tényleg keres? vannak még kivételek? voltatok már így? kérek mindenkit h ne kamaszlányok válaszoljanak, hanem olyanok akik felnőttek tényleg és voltak már hasonló cipőben...tudom ha pasik kiszámíthatatlanok és lehet csak "tesztelne"? vagy lehet lerázott! Köszi!
2009. jún. 5. 11:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2009. jún. 5. 12:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Én, mivel ismerem magam, nem bírnám ki, hogy ne tudjam meg, hogy mi ez az egész, ezért felhívnám és megkérdezném tőle, mert lehet, hogy csak valamit félreértett. De egyébként, amit leírtál, hogy AHOGYAN mondta, én úgy elhinném neki, hogy majd fog keresni, de előbb mindenképpen megtudakolnám, hogy mi a baja.
2009. jún. 5. 12:15
 3/15 anonim ***** válasza:

40 évesen az embernek vannak komoly gondjai, ami miatt tényleg nem ér rá. családi gondok, munka, stb. lehet hogy még nem szeretné megosztani veled, vagy nem telefontéma.

szerintem ne aggódj, várj egy kicsit, légy türelmes, és gondolj vissza arra, hogy neked is adódtak problémáid a múltban, amiért le kellett mondanod találkozókat, akármilyen fontos is volt, és nem volt időd mindíg megmagyarázni hogy miért.

aztán lehet az is, hogy naivitás. a lényeg, hogy vedd lazán!

2009. jún. 5. 12:22
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! azért még nem 40 csak 37:P de teljesen jogos, értem a dolgokat. igen nagyon szeretném hinni, h igazat mondott, de nemtom most h ő mondta majd keres..és én megtalálom ezzel megint h rá irok, kérdezek... lehet értetlen birkának fog nézni és elrontom az egész továbbit? vagy nem?
2009. jún. 5. 12:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Ne írjál neki, és ne keresd! Ha vársz pár napot, esetleg egy-két heteh, az még nem elvesztegetett idő. Egyébként a kérdésedben idézett két kis szókapcsolat nekem is a lekoptatós szövegek halmazához tartozik..
2009. jún. 5. 13:21
 6/15 A kérdező kommentje:
stóval azt mondjátok 2 hét az még belefér?
2009. jún. 5. 13:29
 7/15 anonim ***** válasza:
így van. Lehet, hogy tesztel??!!
2009. jún. 5. 13:52
 8/15 A kérdező kommentje:
pár fiú barátom szerint is csak próbára akar tenni, mondván ez amiolyan hatalmi harc, arra kiváncsi tudok-e idomulni hozzá.. szóval akkor az a lényeg h én semmiképp ne keressem még ezzel a kérdéssel sem, h mit értett alatta.
2009. jún. 5. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

OFF: Igaz, hogy nem vagyok még elég érett, de a problémám hasonló. Nekem a párom mondta azt, hogy "majd keres, ha hiányzom". Nagyon sok gondja van most -új munkahely, anyagi, az én hisztijeim, stb..- és időt kért, hogy rendezni tudja ezeket, engem pedig arra kért, hogy ne keressem. A minap beszélgettem egyik fiú haverommal és bizony ő is azt mondta, lehet, hogy tesztelni akar illetve így akar "büntetni" a hisztik miatt.

A kérdésedre adott válaszok után tényleg kezdem azt hinni, ez egy teszt, mert mikor együtt vagyunk nincsenek gondok, látom rajta, hogy szeret.

Na már most: a pasik tényleg ilyen gyerekes módon -kortól függetlenül- tudják lerendezni a dolgokat?! És akkor még ránk, nőkre mondják, hogy nehéz kiigazodni rajtunk. OFF

ON: Szerintem se keresd -én sem teszem a párommal, pedig nagyon-nagyon nehéz-, ha tényleg komoly szándékai vannak, keresni fog. Addig is, ne csukd be előtte az ajtót.

2009. jún. 5. 14:41
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Bizony ők nagyon könnyen rámondanak bármit a nőkre, de magukban persze sosem veszik észre a hibát. ők könnyen kiverik a biztosítékot meg a durcit, de ha te korrekt őszinte vagy és esetleg érzékenyen érinti már az sem jó... én még csak ismerkedős periódusban vok, de mivel már szó volt találkáról (és ő kezdeményezte) elhittem h tényleg érdeklem azért. remélem nem nyúltam félre...
2009. jún. 5. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!