Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy nekem már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nekem már nem létezik az igazi?

Figyelt kérdés

Attól félek, hogy nem fogom megtalálni azt, akivel le tudnám élni az életemet.

23/l

2012. febr. 20. 01:00
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

# 24

miért, nem veszed föl a telefont?

2012. febr. 20. 02:32
 32/41 anonim ***** válasza:

Küldj ide is egy képet kérdező, kíváncsivá tettél.

Amúgy amíg az igazi annyit jelent neked, hogy képes vagy együtt élni vele, szerintem simán megtalálhatod. 23 évesen elég merész kijelentés, hogy örökre egyedül maradsz.

A visszahúzódó stílus tényleg nem könnyíti meg a dolgod, de szerintem ez legalább annyi pasinak tetszik mint amennyinek nem. Csak hát nehéz rádbukkanni, ha "nem kínálod magad".

21F

2012. febr. 20. 02:58
 33/41 anonim ***** válasza:
24 vagyok: Milyen telefont? Nem adtam meg számot! :D
2012. febr. 20. 03:16
 34/41 A kérdező kommentje:
"Próbáld meg pozitívan szemlélni a dolgokat, úgy értem nézd azt, hogy jó egyedül is mert kötetlen vagy, azt csinálsz amit szeretnél és nem próbál meg valaki gátolni benne, vagy nyafogni rossz esetben, hogy miért nem veszed fel a telefont meg ilyenek. Persze csodás a szerelem, de próbáld meg másik szemszögből látni ezt. :)"
2012. febr. 20. 03:29
 35/41 anonim ***** válasza:

29es vagyok megint

Már sokadszor hallom/olvasom, hogy aranyos lennék, a kinézetemre is ezt mondják, a rendes pasi megnevezést is gyakran kapom,úgy látszik tényleg "aranyos vagyok"csak kérdés ez menyire jó dolog.

2012. febr. 20. 03:45
 36/41 anonim ***** válasza:
24-es vagyok. Igen ezt írtam, de miért ragadtad ki belőled a miért nem veszed fel a telefont részt?
2012. febr. 20. 04:08
 37/41 anonim ***** válasza:
én is szeretnék képet kérni privátban. :) és hidd el, hogy elöbb utobb rád fog találni az igazi, de semmiképpen se keresd. jön majd magától :)
2012. febr. 20. 07:14
 38/41 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem a képet és pont én nem kaptam:( :D

Küldesz nekem is?:)

2012. febr. 20. 10:56
 39/41 A kérdező kommentje:
Küldtem, de mostmár elég legyen! :)
2012. febr. 20. 16:22
 40/41 anonim ***** válasza:

Nekem nem küldtél!! >(

21F

2012. febr. 20. 19:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!