Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet, hogy nekem már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nekem már nem létezik az igazi?

Figyelt kérdés

Attól félek, hogy nem fogom megtalálni azt, akivel le tudnám élni az életemet.

23/l

2012. febr. 20. 01:00
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
szóljatok ha felismertek
2012. febr. 20. 01:47
 22/41 anonim ***** válasza:
én nem kaptam meg :( namindegy azért kíváncsi lettem volna rád nekem sincs barátnőm óvoda óta :D és nem vok csunya se :)
2012. febr. 20. 01:50
 23/41 anonim ***** válasza:
még én se kaptam meg.
2012. febr. 20. 01:54
 24/41 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezzel én is így vagyok. Nem tudom mi az oka, szerintem az, hogy mi nem vagyunk az a mindenáron össze akarok jönni valakivel típus. Próbáld meg pozitívan szemlélni a dolgokat, úgy értem nézd azt, hogy jó egyedül is mert kötetlen vagy, azt csinálsz amit szeretnél és nem próbál meg valaki gátolni benne, vagy nyafogni rossz esetben, hogy miért nem veszed fel a telefont meg ilyenek. Persze csodás a szerelem, de próbáld meg másik szemszögből látni ezt. :)
2012. febr. 20. 02:01
 25/41 anonim ***** válasza:
sztem korlátozva van ez a szr gyakori kérdések... és max csak reggel kapjuk meg :@ mind1 :D
2012. febr. 20. 02:01
 26/41 anonim ***** válasza:
Páráppáppáppám, én megkaptam :)
2012. febr. 20. 02:04
 27/41 anonim ***** válasza:

Először is, nem ismerlek fel tehát nem ismerjük egymást...

na amiért nem tolongtak érted a férfiak az azért van, mert olyan a stílusod, visszahúzódó vagy, ezért kevesebben fognak észrevenni. Keresd az ilyen társaságot, inkább könyvtárak színház, mozi, versfelolvasóestek kávézókban stb stb.

2012. febr. 20. 02:05
 28/41 anonim ***** válasza:
24/28 vagyok: Pont a visszahúzódó lányok a legértékesebbek és klasszisokkal verik a ribancokat! :)
2012. febr. 20. 02:20
 29/41 anonim ***** válasza:
Én nem irom,hogy ismerkedjünk,de csak azért,mert nem nézek ki jól...Ha viszont tetszenék,akkor jó lenne...
2012. febr. 20. 02:26
 30/41 A kérdező kommentje:
aranyos vagy
2012. febr. 20. 02:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!