Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 Lányba vagyok egyszerre szerelmes, majd megőrülök annyira vonz mind2. Valakinek hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nem tudmo mitévő legyek, mindkettőnek szimpatikus vagyok,szemezés is volt már mindkettővel, de még nem mertem lépni egyik irányába sem,mert mindkettőért oda vagyok. Nem tudok választani! Meg igazából azt se tudom,h bejövök a nekik,csak sejtem. Jaj mi a teendő? Már egész sokat beszéltem,találkoztam mindkettővel,mert egy suliba járunk, de ez így nagyon kínos, nem akarok két szék közül a földre esni:/2012. febr. 19. 20:46
11/15 A kérdező kommentje:
Nyugalom...már döntöttem...az egyikükkel teljesen megszakítottam a kapcsolatot,most egy darabig biztos nem fogom látni,a másik lánnyal meg flörtölgetek tovább...
2012. febr. 24. 09:03
12/15 anonim válasza:
Remélem a másodikkal "flörtölgetsz".
13/15 A kérdező kommentje:
CsaKIS!;))
2012. ápr. 3. 14:48
14/15 anonim válasza:
Szerintem az elsot huzd meg a masodikkal talan komolyabb is lehet
15/15 anonim válasza:
én is igy vagyok ezzel a pénzérme jó ötlet...Szedd össze a jó a rossz tulajdonságaikat és akinek több a jó azon gondolkozz el..de ha az egyik vonzóbb jobbfej az jobb..
szerintem nem kell mindenben egyeznie az izléseteknek mert akkor megunjátok egymást ha nem egyezik az jó mert azon viccesen lehet vitázni poénból (próbáljátok meggyőzni egymást de nem jön össze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!