Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, melyiket tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyiket tartjátok rosszabbnak, ha egy lány ValóVilágot néz, vagy ha szappanoperákat?

Figyelt kérdés

v. nem zavar egyik sem?

mit gondoltok, butának tartjátok akik ilyeneket néznek?

én néha ilyen régi szappanoperákat nézek, de a vv-ot és barátok köztöt nem szeretem.

2012. febr. 19. 19:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%
A kérdésre a válaszom: inkább szappanoperát nézzen, az rohadtul nem izgat, de aki valóvilágot néz és TÉNYLEG érdekli én azt csak lenézni tudom
2012. febr. 19. 20:18
 12/21 lila nyuszi ***** válasza:
20:16 Hogyan működik a szelekció, emberi reakcióknak a következményeit.
2012. febr. 19. 20:22
 13/21 anonim ***** válasza:

Inkább szappanoperákat nézzen.

22F

2012. febr. 19. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Korrekt válasz, de a barátok közt a vvhez képest kb biogenetikai dns strukturális felépítése hasonlítása a tizedestörttel való osztáshoz.
2012. febr. 19. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Százszor szappanopera mint Valóvilág. Aki azt nézi csak őt minősíti. Én amint meglátom elkapcsolok.
2012. febr. 19. 21:05
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Tekintve, hogy mind a VV, mind a szappanoperák csak arról szólnak, hogy előre meghatározott forgatókönyv szerint (igen, a VV is) alakított rendezetlen konfliktusok végtelen sorozatát mutatja be, ezért akinek ilyenre van szüksége, annak bizonyosan a saját konfliktusaival kapcsolatban is rendezetlen dolgai vannak. Tehát mindkét esetben sürgősen odébbállok, ha valaki ilyeneket néz, persze figyelembe véve, hogy mennyit néz, mit, illetve, hogy függő-e tőlük. Tehát azért nézi meg, nehogy lemaradjon az aznapi "cselekményről", vagy azért, mert éppen kíváncsi arra a részre. Utóbbi esetben, főleg ha fiatal vagy, akkor viszont megbocsátható, mert minden h.lyeséget ki kell egyszer próbálni, aztán úgyis megunod majd, meg hát a kíváncsiság egyik legfontosabb tulajdonságunk.
2012. febr. 19. 21:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Én nem tartom butának, aki ilyet néz, csupán túlságosan átlagosnak és biztosan negatívumként, vagy kizáró okként jön fel a párválasztásnál. Ha valaki ilyet néz, akkor lesz a személyisége érdekes a számomra, mert be fogom tudni határolni elég nagy pontossággal a hozzáállását sok kérdéshez és valószínűleg rengeteg mindenben hasonlít majd a többi hozzá hasonló 2-3 millió emberre, akik a TV-n ezeket a szennyeket bámulják.
2012. febr. 19. 22:53
 18/21 anonim ***** válasza:

,,Hogyan működik a szelekció, emberi reakcióknak a következményeit."

A természetes szelekció nem így működik, - a VV sokkal inkább a manipulációról szól. Mentálisan nem épek azok az emberek, akik ott bent vannak, és erre csak még inkább rájátszanak a műsor készítői a kreált helyzetekkel. Másodsorban a nézőket manipulálják, pl. azzal, hogy elhitetik velük, ez a természetes szelekció, így működik a társadalomban is, - tehát beteg és aberrált mintákat látsz és veszel át. Mindenre hiperérzékenyen reagálnak a résztvevők, mivel nincsenek meg az eszközeik a kikapcsolódáshoz: szellemi munkát nem igazán végezhetnek, ha jól tudom, nem olvasnak, v. filmeznek, meditálni sem láttam még senkit, nincs személyes terük, ahová visszahúzódhatnának, el vannak vágva a szeretteiktől és kapcsolataiktól, amikből erőt meríthetnének.

Ha azt akarod megtanulni, hogyan csinálj ki másokat, akkor hasznos lehet a műsor, egyébként az egész nem ér semmit.

Az miért nem opció, hogy egyiket sem nézi valaki? Vagy mondjuk sitcomot a kettő helyett.

2012. febr. 20. 12:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Figyelj, teljesen az ő dolga, hogy mit néz, ezért nem lesz se több, se kevesebb. Nem tartom butának, ha ő ezeken szórakozik, hát tegye! Egyáltalán nem kizáró ok, és egyiket sem tartom tehát rossznak.
2012. febr. 20. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Az vagy amit megeszel-->2012-ben Az vagy amit megnézel. Nálam kizáró ok ha egy magát értelmesnek tartó nő hajlandó VV-t meg Zone Romantica-t nézni. Azért ezek tükröznek valamit az illető személyiségéből is.

34 ffi

2012. febr. 20. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!