Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyiket tartjátok rosszabbnak, ha egy lány ValóVilágot néz, vagy ha szappanoperákat?
v. nem zavar egyik sem?
mit gondoltok, butának tartjátok akik ilyeneket néznek?
én néha ilyen régi szappanoperákat nézek, de a vv-ot és barátok köztöt nem szeretem.
Inkább szappanoperákat nézzen.
22F
,,Hogyan működik a szelekció, emberi reakcióknak a következményeit."
A természetes szelekció nem így működik, - a VV sokkal inkább a manipulációról szól. Mentálisan nem épek azok az emberek, akik ott bent vannak, és erre csak még inkább rájátszanak a műsor készítői a kreált helyzetekkel. Másodsorban a nézőket manipulálják, pl. azzal, hogy elhitetik velük, ez a természetes szelekció, így működik a társadalomban is, - tehát beteg és aberrált mintákat látsz és veszel át. Mindenre hiperérzékenyen reagálnak a résztvevők, mivel nincsenek meg az eszközeik a kikapcsolódáshoz: szellemi munkát nem igazán végezhetnek, ha jól tudom, nem olvasnak, v. filmeznek, meditálni sem láttam még senkit, nincs személyes terük, ahová visszahúzódhatnának, el vannak vágva a szeretteiktől és kapcsolataiktól, amikből erőt meríthetnének.
Ha azt akarod megtanulni, hogyan csinálj ki másokat, akkor hasznos lehet a műsor, egyébként az egész nem ér semmit.
Az miért nem opció, hogy egyiket sem nézi valaki? Vagy mondjuk sitcomot a kettő helyett.
Az vagy amit megeszel-->2012-ben Az vagy amit megnézel. Nálam kizáró ok ha egy magát értelmesnek tartó nő hajlandó VV-t meg Zone Romantica-t nézni. Azért ezek tükröznek valamit az illető személyiségéből is.
34 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!