Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, melyiket tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyiket tartjátok rosszabbnak, ha egy lány ValóVilágot néz, vagy ha szappanoperákat?

Figyelt kérdés

v. nem zavar egyik sem?

mit gondoltok, butának tartjátok akik ilyeneket néznek?

én néha ilyen régi szappanoperákat nézek, de a vv-ot és barátok köztöt nem szeretem.

2012. febr. 19. 19:53
1 2 3
 1/21 QQRIQqwe ***** válasza:
a legrosszabb a kettő metszette de engem nem nagyon érdekel....
2012. febr. 19. 19:54
 2/21 anonim ***** válasza:
64%
Aki a való világot nézi az beteg ,aki a szappanoperát az meg állmodozó.:-)
 3/21 anonim ***** válasza:
Leszarom...
 4/21 anonim ***** válasza:
sok ember azért néz szappanoperát mert annyira szar hogy már jó.
2012. febr. 19. 19:55
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar egyik sem, nem azért fogom szeretni vagy nem szeretni. Nem tartom butának, mert nem így ítélem meg az embereket.
2012. febr. 19. 19:55
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem a tapló világ, aminek több aoka is van, pl hogy semmi értelme, meg hogy a szappanoperák legalább egy szerelem kialakulását, harcot a világgal(és saját butasággal) mutatják, a másiknak semmi értelme.
2012. febr. 19. 20:03
 7/21 lila nyuszi ***** válasza:
54%

Kövezzetek meg de a vvből legalább emberismeretet lehet tanulni. Nyálas szappanoperák semmire sem jók. Van néhány kivétel mondjuk aminek van mondanivalója is, pl. Mindörökké szerelem, nyálas cím ellenére megmutatja mennyire mérgező a bosszú. Bocsi, hogy nem vagyok fiú. :D

20/N

2012. febr. 19. 20:06
 8/21 anonim válasza:
48%
Az embert nem ebből kell megítélni, én sem teszem, de a műsorokat annál inkább. Azok egytől egyik szarok, szellemi leépülésre jók csak, azoknak ajánlom akik butábbak és birkábbak szeretnének lenni.
2012. febr. 19. 20:08
 9/21 anonim ***** válasza:
76%
Jó ég, nehogy a vv-ből tanulj már emberismeretet. Ott csak azt a forgatókönyvszerű kamut láthatod, amit elő kell adni. Minél több balhé a másikkal, minél jobban odatenni a másiknak, idióta viselkedések tömkelege. Miféle emberismeret ez?
2012. febr. 19. 20:09
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
lila nyuszi, most komolyan áruld már el milyen emberismeretet lehet tanulni pár fogyatékos baromtól akik gyakorlatilag a média nélkül sehol nem lennének?
2012. febr. 19. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!