Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szakítottunk a barátommal. Hogy tudnék felejteni?
Tegnap szakított velem a barátom.. :( Nekem Ő volt a mindenem. Egész nap csak sírok. Mit tegyek hogy ne fájjon ennyire ? :(
(Primitív válaszolók kíméljenek..)
Nem tudnád megtenni xDDDD
Ahhoz viszont elég erős vagy, hogy a gyomrod feloldjad és belefulladj a véredbe meg hasonló fincsi dolgokba.
Vagy szét vágd a idegeid, a húst magadon. Hogy tönkre tedd az agyad vagy a szerveid....
Hogy voltál bunkó?
Mióta vagytok együtt?
Hogy jutott eszébe, hogy szakítani kell veled, ezt hogy közölte? És mit mondtál neki??
Nem akarsz vele beszélni?
Mindenki különböző nagyságú időtartam után jut el arra a pontra,hogy ne fájjon kegyetlenül,hogy nincs veled.
Velem 1,5 éve szakított életem szerelme,kb mintha tegnap lett volna. Naponta 2-szer látom,közel lakik,azt hittem,belehalok a szakításba. Sokáig öngyilkos akartam lenni. Körülbelül 2 hete érzem azt,hogy már nem fáj mindig,ha rágondolok,és elkezdtek más fiúk érdekelni.
Nagyon nehéz dolog ez,de eljön majd a Te időd is,még akkor is,ha most úgy érzed,hogy soha nem fog.
Nem mondtam rá csúnyát, csak egy aprósággal megbántottam. De Ő ezt nem várta tőlem.. :(
Köszönöm az eddigi válaszokat !
Mi az az apróság?
Ki ástad a halott édesanyját?
Ha gondolod megverem kómába juttatom mikor felébred akkor már amnéziában szenvedve ölel át és mondja szeretlek :D
Egyébként le kellene ülnötök beszélni erről ha a srác jót akar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!