Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerető lettem, de ezt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerető lettem, de ezt nem akarom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit pár éve nagyon szerettem, de volt barátnője. Nem hagyta el értem, azóta összeházasodtak és gyerekük is lett. Lezártam magamban elvileg a történteket, de tegnap egymásnak estünk a buliban. Felkeltem és rájöttem, hogy saját magamat csaptam be eddig. SZERETEM!Mit tegyek? Hogy tudnám elérni, hogy csak az enyém legyen? (24L)
2012. febr. 19. 13:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ugyan ezen gondolkodtam már, mi lenne ha összejönnénk elhagyná a családját. Engem is csalna? :/
2012. febr. 19. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
na jó, ezt csak írtam, semmi sem biztos, de a családjával valószínű nem szakítaná meg a kapcsolatot
2012. febr. 19. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
..te azt hiszed mert tegnap egymásnak estetek azért ott hagyja a családját?,annak idején se téged választott ha jól értem,most se téged fog,szerintem..
2012. febr. 19. 14:23
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezt kemény volt olvasni, de benne van a pakliban :/ sajnos
2012. febr. 19. 14:30
 15/16 anonim ***** válasza:
..remélem elgondolkoztál ezen..
2012. febr. 19. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Semmit,hagyd,majd lesz más,aki nem nős,és nincs gyereke...
2012. márc. 11. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!