Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ivan Iljics kérdése:
Mit tehetnék? Nem akarom feladni.
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lányba. Eddig jó. Csakhogy a csaj a legjobb barátom exe. A lány 15 én meg 18 vagyok. Tök jó barátok voltunk aztán valahogy belezúgtam. Bevallottam neki de kidobott és most levegőnek néz. Én meg nem vagyok túl jól.
Mit lehet itt tenni? Én arra gondoltam hogy várok pár évet.
2012. febr. 8. 19:31
1/1 anonim válasza:
Pár év múlva te is idősebb leszel és érettebb...és csak nevetni fogsz hogy 18 éves ként egy tinibe voltál bele zúgva.... pár év múlva lehetőleg egy érett nővel egy érett kapcsolatban fogsz élni....nem érdemes olyannal kezdened akivel előre meg van írva a jövőtök....még pedig hogy vége lesz... szép dolog a szerelem de nem mindegy hogy kivel osztod meg!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!