Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm egyre anyagiasabb! Mit tehetnék hogy a pénz ne álljon közénk?
Egyre többet beszél a pénzről és arról hogy teremtsek biztos egzisztenciát,természetesen azon vagyok és munkálkodom hogy előbbre jussak ez így rendben is van,de már túlzásba viszi és tönkre teszi ezzel a szerelmet köztünk.Tudom szerelemből nem lehet megélni,az igazság az hogy teszek a dolgokért,de már szinte másról nem is tudunk beszélni csak arról.Nem bírja leállítani magát és azzal fenyegetőzik amíg nem jutok elöbre addig nem tud felnézni rám..tudom hogy jót akar de nem jön rá hogy ilyen szöveggel nem megy semmire..tudom hogy fontos a pénz,de azon dolgozom jelenleg is hogy jobb munkát találjak,elkezdtem egy tanfolyamot plusz egy éve tanulok nyelvet,plusz mellette keresek jobb munka helyet,de nem érti meg hogy nem olyan egyszerű a helyzet.
ő azt mondja hogy csak azt látja hogy nekem semmi nem jön össze nekem.
Rossz lehet neked :-( Én sem örülnék, ha a párom a "semmiért" dolgozna egész nap, de hogy még emellett én is piszkáljam? Inkább nem....
Nálunk fordított a helyzet: ő diplomás, nekem OKJ-m van. Egy ideig téma volt köztünk, hogy nekem is legyen diplomám, de mivel külföldre akarunk menni, több százezret meg nem fogok kiadni emiatt, így már nem téma.
Megmondtad már neki? :-) Mert a férfiak sokszor elvárják, hogy gondolatolvasók legyünk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!