Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan csaj manapság akinek nincsenek egetrengető igényei? Vagy már tényleg az összes ilyen, még a csúnyák is?
Figyelt kérdés
Jóképű! ez az alap manapság minden csajnál, azt veszem észre. Ha ez nincs meg már buktad. Nekem ez mondjuk h megvan. Jönnek a többi szarságok, férfias kiállás, legyek a társaság középpontja, legyek menő vagány, legyen facebook-on legalább 1500 ismerősöm és minden képemen min 50 lájk. Na ez már nekem sok. Nektek mi a véleményetek? 21/F2012. febr. 19. 07:20
11/19 anonim válasza:
Köszi Nazira :) am van benne igazság amit mondtál kedves kérdező..na de mind1 is nem ez volt a kérdés :)
12/19 anonim válasza:
Gyerekes lányismerőseid vannak. Mindegy, pár év múlva ez majd megváltozik és az lesz a bajod, hogy a nők csak a pénzre buknak.
13/19 lila nyuszi válasza:
Nekem az a lényeg, hogy úgy nézzen ki, hogy legalább el tudjam fogadni és ne legyen elhízva, sem agyon gyúrva. Legyen intelligens, őszinte, hűséges, érzelmes típus, rendes, kedves, figyelmes, egyszerre legyen a legjobb barátom is.
20/N
14/19 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy még gyerek vagy! Mikor tanuljátok már meg, hogy az emberek nem tömeg gyártott cikkek???
26N
15/19 anonim válasza:
Ennyi alapján úgy tűnik, hogy a "sok" eszed miatt nem kellesz senkinek...
16/19 A kérdező kommentje:
Ki mondta h nem kellek senkinek? Kellek mert az első és a legfontosabb kritérium szerintem megvan, a jó külső. Csak normális párkapcsolatot nem tudok kialakítani mert hülyékkel vagyok körüléve. Ennyi.
2012. febr. 19. 12:15
17/19 anonim válasza:
Egy idézet:
"Ha mindenki hülye körülötted, lehet, hogy nem a világgal van baj."
18/19 anonim válasza:
vicces legyen :) tehát ha korban összeillenénk és nem lenne családja még a Kőhalmival is összejönnék, aki azért nem egy adonisz :D
17L (és egész jó :D)
19/19 anonim válasza:
Én a facebookon élem az életem típusú férfiaktól rosszul vagyok. Nem szeretem a menő, vagány fiúkat. És mégis van barátom. Van több kérdés?
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!