Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul a dolgokat, vagy a korosztályom?!
Figyelt kérdés
Manapság az a menő és általános, ha a 12-13 èvesek "párkapcsolatban" élnek. Én valahogy még csak most kezdem elég érettnek érezni magam hozzá. Sosem értettem meg a partip.csákat, és azokat akik minden este más sráccal kavartak. Ennyire régimódian gondolkodom, vagy csak a mai csajok nagy többsége követi ezt a fajta "trendet"?
18/l
2012. febr. 18. 22:11
41/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz! :)
2012. febr. 25. 08:11
42/43 anonim válasza:
13 éves vagyok. Nem volt párkapcsolatom. Nem járok discoba, nem cigizek,nem iszok. Viszont az osztálytársaim nagy része ezeket csinálja nap mint nap. Engem nagyon idegesít és nem akarok olyan lenni mint ők.Egyiküknek sem rossz a családi háttere.Szerintem is inkább csak ''trend'' az egész.
43/43 anonim válasza:
Ha te most kezded érettnek érezni magadat hozzá,azzal semmi gond,legalább önismereted van.
Amúgy a 12-13 évesek csak dumálnak,ez még gyerek szerelem-legalábbis a java része-.Ennyi idős tisztában sincs ezekkel a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!