Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul a dolgokat, vagy a korosztályom?!
Manapság az a menő és általános, ha a 12-13 èvesek "párkapcsolatban" élnek. Én valahogy még csak most kezdem elég érettnek érezni magam hozzá. Sosem értettem meg a partip.csákat, és azokat akik minden este más sráccal kavartak. Ennyire régimódian gondolkodom, vagy csak a mai csajok nagy többsége követi ezt a fajta "trendet"?
18/l
Na már most jön megint a gond, hogy mi van, ha két érdek ütközik egymással, ráadásul egy időben? Konfliktus? xDDD
Egy a lényeg és csak egy:
Elfogadni a másikat. Nem ártani neki. Ha az egyik fél megszegi ezt, innentől kezdve kezdődik a gond.
A vallás például egy komoly vagy komolytalan kérdés.
Most én tegyük fel, megvagyok győzödve, hogy a banán teremtett. Mert a banán az Isten, a körte meg a felesége.
Célunk az, hogy felépítsünk egy nagy birodalamt banánnak.
A másik csoport azt vallja, hogy körte egy disznó, mert elárulta almát egy aljas banán kérésére és ezért az emberek a kárhozatba kerültek, a föld nevű bolygón. Szóval banánt ki kell írtani.
Na jó, tudom, hogy már baromságokat beszélek, de a vallás egy veszélyes téma.
Szóval engem semmilyen demagóg baromság nem érdekel.
#25! Mondhatni, hogy szinte a számból húztad ki a szót!
Én is utálok egy csomó embert (akik ártottak nekem), de le tojom őket, inkább azokra próbálom fordítani azt az energiát akiket szeretek, arra a kevés emberre. Mindenkinek olyan fontos, hogy Ő beleszólva más életébe megmondja a tutit. Egy kisebb béke alakulna ki, ha mindenki csak azzal foglalkozna akit szeret. Le kell tojni a rossz indaltú, kivagyi embereket...
Egyforma soha nem lesz semmi és senki, ez szerintem is evidens. És tényleg nem az a gond, ha valaki különböző, tehát színes a világ. Az a gond az egész világgal, hogy egyes emberek azért mert különbözőek, azt hiszik, hogy felsőbbrendűek, a másik hibás stb...
Azt sem lehet kimondani, hogy a gazdaságnak jobb lenne, ha lenne, egy egységes rendszer. Az lenne jó mindenkinek, ha az emberek értelmesek lennének és nem tennék tönkre a világot. Az pedig egy idióta felfogás, hogy mindenkit le kell butítani és akkor egységesen lehet irányítani a világot, mert abból előbb utóbb még nagyobb gond lesz. Persze ebből is nyernek sokan.
És a buta emberek megszűntetését öldöklés nélkül csak az oktatással és összefogással lehet megtenni.
Az egészben az a gond, hogy rengeteg ember van, túl sok. Munka meg kevés. És sok elfogult ember van, sok elvakult ember. Így hogy lehet bármilyen problémát megoldani???
Van ahol rabszolgák az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!