Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én látom rosszul a dolgokat, vagy a korosztályom?!
Manapság az a menő és általános, ha a 12-13 èvesek "párkapcsolatban" élnek. Én valahogy még csak most kezdem elég érettnek érezni magam hozzá. Sosem értettem meg a partip.csákat, és azokat akik minden este más sráccal kavartak. Ennyire régimódian gondolkodom, vagy csak a mai csajok nagy többsége követi ezt a fajta "trendet"?
18/l
A túlnépesedés ellene kezdetben a gyerek adó segíthet. 2-nél több gyerekért fizetni kell. És akkor nem születik még több szenvedő, éhező gyerek, akikkel nem törődnek.
De ugye hogy lehet ezt ellenőrzni?? Hisz akik nyomorban élnek, nekik hogy lehet megtiltani a sexet?
Sok probléma van...
Bármennyire gondolkodom, csak úgy lehet bármit is tenni, ha mind összefogunk.
A másik megoldás egy brutális, globális nyílt diktatúra annak érdekében, hogy létrehozzunk egy új működőképest rendszert. Az ellenkezőket pedig természetesen megsemmisítjük. Az utobbi nagyon durva és nem is szeretnék ilyet.
Kár, hogy nem tudjuk mi az élet értelme....
Mindegy. Én akkor is azt javaslom, hogy tanítani kell az embereket. Csak okos emberekre van szükség vagy erősekre.
Mindenkinek joga van úgy élni, ahogy akar, amíg nem káros, de akkor ha mi fogjuk eltartani ezeket az embereket, sokan ezt az életet fogják választani munka helyet. Hogy mi tartsuk el őket....Végülis...Csak ezzel is mindenki visszaélne. Nehéz ez az egész...Inofrmációra és összefogásra van szükség.
Tőlem mehet ígyis a világ, én nem félek a haláltól, nekem halál után is jó lesz. Lehet nem is olyan rossz a nyomor, mégsem vágyom rá és szívesebben menteném ki a nyomorban élő embereket ebből a helyzetből. Sajnos nem mindegyik érdemli meg.
Remélem egyszer sikerül valakinek valami jót kitalálni. Én ígérem, hogy ezen fogok gondolkodni, amikor csak tudok...
Szép álmokat!
Reménytelen...
Manipulálj, hogy több pénzed legyen. Butíts, hogy több pénzed legyen. Erről szól minden. Vagy te, vagy a másik vész el. A pénz egy nagy szar.
Elèggé elkanyarodtak a válaszok a kérdéstől. Azért örülök, hogy van aki a kérdésemre írt. :)
Azt pedig nem tudom miből vettétek, hogy én bármilyen vallást vagy felekezetet elítélnék?! Nem is kérdeztem, és nem is írtam ezt...
Hát nem tudom...Szerintem 13 évesen "illik" elkezdeni,de nem olyan keményen,mint mondjuk egy huszon éves,akinek minden reggel más lányt lehet találni az ágyában.Szóval nem rt ha már ilyen korban van barátnőd/barátod de azért nem kell sztem annyira túlzásba vinni
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!