Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
nem tudom, mit tegyek, van egy párom, akit nagyon szeretek, de sajnos vannak gondjaink, nem is akármilyenek, mert mind kettőnk már tiszta idegroncs ezek miatt.
nagy a bizalmatlanság az ő részéről, mivel régen voltak dolgok, amiket nem mondtam el neki, vagy nem mondtam igazat neki. azóta szakítottunk, utána újra összejöttünk. de ő még a mai napig nem hisz nekem 100%-osan. én azóta 180 fokos fordulatot vettem, túl későn jöttem rá, h ő nekem a mindenem, bármit megtennék érte, meg h visszanyerjem a bizalmát, de nem könnyű. mindez már fél éve történt, azóta egy rossz szót nem mondhat rám, mert normálisan állok hozzá, de azt mondja, nincs már szavam irányába, annyira ellőttem. és azóta nem h jobb lenne a helyzet, hanem rosszabb, mert én már terveznék vele, de ő nem, mert nem bízik bennem 100%-osan, ezért nem tud velem tervezni sem. én már nagyon szeretnék normálisan vele lenni, de már egyre inkább nem bírom sem érzelmileg, sem idegileg tovább...
légyszi adjatok tanácsot!
köszi
Ezt már 1X megkérdezted olyan 1 hete. Akkoris azt mondtam neked hogy mivel régebben nem mondtál el neki dolgokat ezért most igen sokáig birkoznod kell azzal a gondolattal hogy nem bizik meg benned. 1-2 éven belül szerintem változna de ha nem birod ki addig akkor szakíts vele.
20/F
én most tettem fel először ezt a kérdést...
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!