Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet hogy így sose lesz pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy így sose lesz pasim?

Figyelt kérdés
MIndenki azt mondja hogy a külső az nem annyira számít csak a belső! vagyis hogy kedves-e meg jófej meg ilyesmi! velem az a baj hogy én külsőröl itélem meg a fiúkat és aki nekem bejön vagyis teccik az általába a macsó bunkó volt! próbálok változtatni mert tudom hogy hülye vok de nem megy! 15 éves lány
2009. jún. 4. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne ezért pasid? Vannak jó pasik akik rendesek is, lehet hogy egyszer találsz is ilyet, nekem is sikerült, én is olyan vagyok hogy elsősorban a külső a döntő nálam. Sőt szerintem mindenkinél fontos, rusnya sráccal/csajjal senki nem akar járni...csak ha nem talál jobbat.
2009. jún. 4. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
ja lehet
2009. jún. 4. 20:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Biztos találsz majd olyat, aki rendes de helyes. Azért vannak köztük ilyenek is. Légy türelmes, jönni fog ha jönnie kell.
2009. jún. 4. 20:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Szerintem számít a külső, csak nem olyan sarkosan. Azért valljuk be, nem mindegy kivel mész ki az utcára. De ha nem olyan 100as a pasi, attól még nem kell elítélni, csak inkább legyen igényes. Remélem nem értitek félre mit akartam ezzel mondani.
2009. jún. 4. 20:30
 5/5 anonim válasza:
Ne görcsölj ilyeneken, nagyon sok időd van még megtalálni az igazit. Te például jól nézel ki? Csak mert úgy érzem, a macsók nem akartak veled járni valamiért, meg eleve hogy attól félsz hogy soha nem lesz... Ez nem arra utal, hogy nagyon jól kinéző lennél, vagy annak éreznéd magad. Lehet, hogy ezzel kompenzálsz, nem érzed magad szépnek, nem jössz be a fiúknak és ezek a macsók számodra az elérhetetlent testesítik meg. Erre azt tudom mondani, hogy olvassd el az ANyegint, előbb utóbb úgyis kötelező lesz nálatok. Valószínűleg lelkiismeret furdallásod is azért van, mert azt érzed, hogy a te külsőddel is elfogadónak kéne lenni, de te ezt nem tudod megadni másnak. Fontos, hogy szépnek LÁSS valakit, ehhez nyilván a másik kifejező tekintete, ápoltsága, stb is kell, de a maradékot neked kell hozzátenned, azzal hogy szereted az illetőt. Állj meg egyszer egy plázában és nézz nagyon hosszan egy parfümreklámon szereplő fiút. Krva unalmas. Remélem amint rendben leszel magaddal, erre te is rájössz majd.
2009. jún. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!