Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom miért érzem ezt?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom miért érzem ezt?! Bizonytalanságot, pedig oda vagyok érte

Figyelt kérdés
barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt...néha mikor mondom hogy szeretem csak elmosolyodik és odabújik..és ha megkérdezem, hogy "szeretsz?" akkor csak furfangosan annyit válaszol, hogy "ha nem szeretnélek nem lennék veled.."néha azért kimondja hogy szeret...vagy ha csókot akarok neki adni néha elfordítja a fejét, hogy csak puszit adjak (ez inkább csak közösségbe)...+ilyen kis gondolkodos és mikor megkérdezem min töprengsz, azt mondja semmin...különös..és hogy szerete valójában..? mindig odabújik...minden találkozásnál szinte tárt karokkal vár és megölel...szóval nem kételkedem de mégis bizonytalan vagyok...tudom fura, de ezt érzem és nem tudom miért van...
2009. jún. 4. 19:30
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet, hogy ő is kicsit bizonytalan, vagy nem biztos magában. de ne félj, elmúlik. :)
2009. jún. 4. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:

"ha megkérdezem, hogy "szeretsz?" akkor csak furfangosan annyit válaszol, hogy "ha nem szeretnélek nem lennék veled.."

Csoda, hogy még nem hagyott el. A bizonytalanságnál semmi más nem csökkenti jobban a férfi vonzerejét a nő szemében. A "szeretsz?" kérdés kb. a legpusztítóbb egy kapcsolatra nézve, amit egy férfi mondhat. Ráadásul a nő válasza teljesen logikus. Most komolyan, miért járna veled, ha nem szeret? Ritka, hogy a nő logikusabb a férfinál. Most erre látunk példát.

"mikor megkérdezem min töprengsz, azt mondja semmin...különös..és hogy szerete valójában..?"

Ez már romló helyzetre utal. A viselkedésed romboló hatása (ld. fent) kezd beérni.

"ha csókot akarok neki adni néha elfordítja a fejét, hogy csak puszit adjak"

Nagyon rossz jel.

Ideje lenne összeszedned magad és férfiasabban (magabiztosan, derűsen stb.) viselkedned, mert pont az aggodalmaskodásod és alacsony önbizalmad az egyik tényező, ami rongálja a kapcsolatodat.

2009. jún. 4. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:
igen teljes mértékben igazad van! azon leszek! és köszi a véleményeteket!
2009. jún. 4. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!