Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek mi a fontos egy pasi külsején? Milyen az eseted?
én pasi vagyok, de szerintem az ápoltság a legfontosabb. Bár nekem mindig mondják a csajok, hogy a magas, erős testalkatú pasik a jók. Ennek örülök mert én pont ilyen vagyok. :)
De mindenkinek más jön be. Van akinek a kopaszok jönnek be, valaki nem szereti a szolis pasikat. Engem 1x azért küldött el egy csaj mert járok szoliba. De sz@rni le :)
Az arc teljesen mindegy, csak ne legyen csupa pattanás, vagy ne legyen rajta átlagtól teljesen eltérő deformitás... A tekintet és a kisugárzás a lényeg.:)
Na a többi... Lehetőleg legyen 180-nál magasabb, hogy magassarkúban se legyek nála magasabb. A testalkata lehet vékony (azért nem pálcika), vagy mérsékeltem izmos, szálkás (utálom a duzzadó, hatalmasra gyúrt izmokat, a vaskos karokat...stb).
Ne öltözzön úgy, mint egy díszb*uzi, de úgy sem, mint egy kocka, és ne legyen szakadt, ne nézzen ki úgy, mintha egyenesen a kukából jött volna.
Jó szabású, nem cső, normális farmer + egyszerű póló/ing tökéletesen megfelel.
Ennyi lenne. Jó bonyolultan írtam le, ezért olyan, mintha hatalmas kikötéseim lennének, pedig én csak a természetadta módon helyes, jó kiállású, egyszerű, normális, okos, nem elszállt fiúkat keresem. :)
Utolsó. Attól függ mi számít alacsonynak. Azért fiúba a 175 centi is még hobbitnak számít szerintem.
Az meg hogy ki mekkora fiút szeretne maga mellé az a saját magasságán is múlik. Én alapból vagyok 170 centi így a 170-nél nagyobb legyen azért nem hiszem hogy nagy elvárás. De egy 153 centis lánynak a 160 centis is megfelel. Te nem éreznéd furán magad ha a barátnőd 15 centivel nagyobb lenne most komolyan?
Nyilván nem a magasság a döntő mert én is most egy pár centivel alacsonyabb srácba vagyok beleesve. De jó érzés ha a fiú akit szeretek kicsit magasabb és mikor megölel azt érzem hogy biztonságban vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!