Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, nektek mi a fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek mi a fontos egy pasi külsején? Milyen az eseted?

Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 23:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

én pasi vagyok, de szerintem az ápoltság a legfontosabb. Bár nekem mindig mondják a csajok, hogy a magas, erős testalkatú pasik a jók. Ennek örülök mert én pont ilyen vagyok. :)

De mindenkinek más jön be. Van akinek a kopaszok jönnek be, valaki nem szereti a szolis pasikat. Engem 1x azért küldött el egy csaj mert járok szoliba. De sz@rni le :)

2012. febr. 17. 23:38
 12/23 anonim ***** válasza:

Az arc teljesen mindegy, csak ne legyen csupa pattanás, vagy ne legyen rajta átlagtól teljesen eltérő deformitás... A tekintet és a kisugárzás a lényeg.:)

Na a többi... Lehetőleg legyen 180-nál magasabb, hogy magassarkúban se legyek nála magasabb. A testalkata lehet vékony (azért nem pálcika), vagy mérsékeltem izmos, szálkás (utálom a duzzadó, hatalmasra gyúrt izmokat, a vaskos karokat...stb).

Ne öltözzön úgy, mint egy díszb*uzi, de úgy sem, mint egy kocka, és ne legyen szakadt, ne nézzen ki úgy, mintha egyenesen a kukából jött volna.

Jó szabású, nem cső, normális farmer + egyszerű póló/ing tökéletesen megfelel.

Ennyi lenne. Jó bonyolultan írtam le, ezért olyan, mintha hatalmas kikötéseim lennének, pedig én csak a természetadta módon helyes, jó kiállású, egyszerű, normális, okos, nem elszállt fiúkat keresem. :)

2012. febr. 18. 02:02
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Ismét kiderült, h ha alacsony vagy, semmi esélyed a nőknél. Miért vagytok ennyire felszínesek? (A kérdés költői.)
2012. febr. 18. 08:08
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó. Attól függ mi számít alacsonynak. Azért fiúba a 175 centi is még hobbitnak számít szerintem.

Az meg hogy ki mekkora fiút szeretne maga mellé az a saját magasságán is múlik. Én alapból vagyok 170 centi így a 170-nél nagyobb legyen azért nem hiszem hogy nagy elvárás. De egy 153 centis lánynak a 160 centis is megfelel. Te nem éreznéd furán magad ha a barátnőd 15 centivel nagyobb lenne most komolyan?

Nyilván nem a magasság a döntő mert én is most egy pár centivel alacsonyabb srácba vagyok beleesve. De jó érzés ha a fiú akit szeretek kicsit magasabb és mikor megölel azt érzem hogy biztonságban vagyok...

2012. febr. 18. 10:09
 15/23 anonim ***** válasza:
49%
Addig ok, h nálad magasabb kell, de az nem igaz, h egy 153 centis lánynak a 160 centis is megfelel. Legyen akármilyen alacsony egy lány, 175 cm alatt nem is veszi az embert férfiszámba.
2012. febr. 18. 10:16
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyet nem szabad általánosságban mondani :) Minden ember más.
2012. febr. 18. 10:23
 17/23 A kérdező kommentje:
175cm hobbit? :D :D Én mondjuk 191 cm vagyok,100kg, jobb egy pasiba az ha magas? az előny? Mondjuk nekem igen,mert kidobó vagyok diszkókban...
2012. febr. 18. 10:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Hát ha csak az én osztályom nézzük. Nálunk a legalacsonyabb srác 170-175 kb. Mindenki efölött van. Ez alapján mondtam hogy szerintem fiúknál az még a hobbit kategória. xD
2012. febr. 18. 10:38
 19/23 anonim ***** válasza:
10:38-as gondolom gimis,jótanuló osztályról van szó,ugye??
2012. febr. 18. 10:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Igen így van ezt a következtetést miből vontad le? :D Minél magasabb valaki annál okosabb vagy mi ? XD
2012. febr. 18. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!