Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki is az önző? Mit csináljak?
A párom, akivel még csak másfél hónapja vagyok eggyütt, elhivot magával de pont aznap lesz a szülinapom is amit szerettem volna a baràtaimmal meg ünnepelni, mivel nem akartam megbántani és nemet mondani neki, kompromisszumra akartam jutni, ès rà kérdeztem, h nem e lenne gond ha elmennénk 1-2órára, h a barátaimmal is tudjak lenni meg iszunk valamit és mehetünk vissza. Erre ô azt mondta, h rendben, de nem biztos, h fogok tudni vezetni mert olyan társasàggal leszünk ahol nem lehet nem meg inni, mondtam h nem gond van taxi, 10percre rá meg azt kérdi, h ès nagy baj lenne ha mégsem mennénk a baràtaiidhoz?! Erre én-nem szép lenne ha fel ültetnèm õket.
Most fogalmam sincs, h mi van. Mégis csak szülinapom lesz, nem lehet hanyagolni 1-2òrára a baràtait?! Ennyire nem jelentek neki semmit?
Ha optimista akarok lenni, akkor akár még az is lehet hogy meglepetésbulit szervezett neked.
Ha pesszimista, akkor egy bunkó, ha egy átlag haveri buliba megy inkább, minthogy ugy töltse veled a szülinapodat, ahogy te szeretnéd.
Ilyen válasz után Ti egyàltalån el mennètek vele?
Bocsi a sok kérdès miatt, de annyira elkeseredtem a válaszától,h...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!