Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit akarhat tőlem ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem ez a lány?

Figyelt kérdés
Tavaly megismertem egy lányt az egyetemen akivel akkor többször randiztunk és igen jó irányba haladt a kapcsolatunk, de végül a volt barátnőmet választottam helyette mert iránta akkor mélyebbek voltak az érzéseim. Természetesen a lány ezért megharagudott rám és sokáig nem is beszéltünk egymással. Egészen nyár végéig nem is találkoztunk és beszéltünk, ekkor kaptam tőle egy like-ot az egyik képemre amit megköszöntem neki mert úgy éreztem békülni próbál velem így írtam neki. Akkor azt írta, hogy valóban ez a célja mert sok idő eltelt már és talán újra elkezdhetünk barátkozni. Ennek nagyon örültem annak ellenére, hogy nem sokkal az után, hogy összejöttem az exemmel ő is összejött egy sráccal akit nagyon szeret, de mivel nem szeretek senkivel sem rosszban lenni örültem, hogy kibékültünk. Azóta párszor találkoztunk a suliban ahol mindig nagyon kedves és közvetlen volt velem, sokszor úgy is éreztem, hogy a kelleténél jobban is amit nem igazán értettem mert mindig azt mesélte és azt láttam, hogy nagyon boldogok a barátjával. Tegnap este volt egy egyetemi buli ahol összefutottunk és nagyon megörült nekem. Elkezdett ölelgetni, hozzámbújni, megfogta a kezem és elrángatott egy asztalhoz ahol az ölembe ült és felváltva azt mesélte, hogy mennyire szereti a barátját, mellette pedig azt, hogy mennyire odavolt értem, ha nem az exemet választom akkor a mai napig velem lenne mert mennyire belém volt zúgva és én voltam az igazi és ehhez hasonló dolgokat úgy hogy közben úgy éreztem, hogy mindjárt lekap. Majd közölte velem, hogy de így jártam és otthagyott. Komolyan nem tudom hová tenni ezt az egész helyzetet, de semmi hátsó szándékom nincs vele, tiszteletben tartom a kapcsolatát, de mégis kíváncsi lennék, hogy szerintetek miért csinálja ezt.
2012. febr. 17. 22:34
 1/6 anonim ***** válasza:

hibbant:D

szerintem megpróbált féltékennyé tenni, de azt sem tartom kizártnak, hogy tetszel neki még mindig

2012. febr. 17. 22:37
 2/6 A kérdező kommentje:
igen, nekem is ez jutott eszembe :D
2012. febr. 17. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is féltékennyé akar tenni,nem rosszból mondom deee.....én nem foglalkoznék vele a te helyedbe.
2012. febr. 17. 22:42
 4/6 A kérdező kommentje:
áhh semmiképp, nem is nagyon jött be ez hogy barátja van és akkor így viselkedik, meg ugyebár barátja is van akivel elmondása szerint boldog szóval felejtős, köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 17. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem,hogy féltékennyé akarna tenni.Sőt,szerintem most zárt le téged magában.Vszínűleg sokkal,de sokkal jobban szerelmes volt beléd anno,mint ahogyan azt te képzelted volna..Nagyon fájhatott neki,hogy a másik lányt választottad.Tegnap este a buliban(picit kapatos is volt?),kibuktak belőle ezek a jó ideje elfojtott érzelmek,elmondta neked,és ezzel megkönnyebbült.Szerintem most lesz igazán boldog a barátjával,hogy túljutott rajtad.
2012. febr. 17. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Felhúzni és kinevetni, megmutatni, mit dobtál el, szóval bosszút állni.
2012. febr. 17. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!