Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat ez a lány?

Figyelt kérdés
Van egy lány,régóta jóban vagyunk,és sokszor találkozunk,2 hete írtam neki egy üzentet,de nem válaszolt rá semmit. Aztán tegnap,amikor személyesen találkoztunk újra, ő jött oda hozzám,és bocsánatot kért,h nem válaszolt,majd meg is magyarázta,hogy elfoglalt volt,azért nem válaszolt. Most akkor ezek után mit akarhat? Teljesen hülyének néz,annyira senki nem lehet elfoglalt,hogy ne tudjon egy egyszerű üzentre válaszolni. Ha most nem jött volna oda,azt hinném,h le vagyok koptatva,de akkor minek ilyen kedves már megint,minek kér bocsánatot,most mégis akar valamit? Mert én már belenyugodtam,h le vagyok koptatva,de ezek után megint nem tudom,mit higgyek.
2012. jan. 28. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
De le vagy koptatva, csak imádja ahogy tepernek utána. Hagyd a pics*ba
2012. jan. 28. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne is probald megerteni...

En mondom, hogy kedvel teged, maskent nem ment volna oda hozzad. Tudom furak vagyunk mi csajok sokszor, de pl. en is szoktam ezt csinalni, hogy hosszabb ido elteltevel valaszolok a sracnak, csak azert, hogy ne gondolja, hogy "meghalok" erte. Annyi a baj, hogy ilyen taktika alkalmazasa eseten veszelyt jelenthet, ha egy ilyen cselekedet utan nem lepunk valamit, nem csinalunk valamit, amibol a pasi rajohet, hogy odavagyunk erte.

2012. jan. 28. 13:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Rosszul hangzik, pedig jól megértettük egymást:(
2012. jan. 28. 13:25
 4/8 A kérdező kommentje:

#2 Tényleg nem tudom megérteni,d köszönöm a választ.

Hétfőn megint találkozom vele elvileg,de sose lehet tudni,mindig olyan furán viselkedik.Egyszer kedves, aztán meg semmi, nem tudom most majd melyiket fogom kapni tőle :s Nem érzitek úgy,hogy lányok,hogy ez már játszadozás a másik érzéseivel,vagy,hogy ebből egy idő után elegünk lesz,és inkább hagyjuk az egészet?

2012. jan. 28. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Masodik valaszolo vagyok. Az a baj, hogy kolcsonosen mi sem ertunk meg titeket, ahogy ti sem minket. Pl. ha a csaj radkattant volna, meg folyton a kedvedben jart volna, meg mindent megtett volna erted, lehet hogy hamar kiabrandultal volna belole. Tapasztalataim ezt utatjak, hogy ha tul odaado a csaj meg tulsagosan kimutatja az erzelmeit, mar nem erdekes. Ezert csesztetjuk a pasikat, mert altalaban a legtobbjuk jol felhergelodik, s aztan teperni fog, hogy megkapjon...DE mondom ALTALABAN...termeszetesen sok kivetel is van. 2 kapcsolatom veszte lett eddig az, hogy tul odaado voltam, s a pasi azt mondta, hogy tul "tokeletes" vagyok, ezert o szarul erzi magat mellettem...tudom, hogy ez kamu duma volt, csak megunt es nem mondta a szemembe.
2012. jan. 28. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Neharagudj valószínűleg le vagy koptatva, viszont a csaj olyan helyzetben volt,mivel egy helyen voltatok, hogy a lelkiismerete miatt odajött hozzád elnézést kérni.Nincsen ebben semmi.

Abszolút semmi mögöttes ill kombinálnivaló tartalma nincsen.

Neked kellett volna megemberelned magad,mikor odajött és azt mondani, hogy a tali még áll és ha úgy gondolja,akkor találkozhattok még valamikot.

2012. jan. 28. 13:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Na most aztán már tényleg nem tudom,mit higgyek.

Az nekem csak fájdalmat okoz,ha odajön bocsánatot kérni miközben le vagyok koptatva,akkor mondja meg,h kész vége ennyi,azt megértem,és békén hagyom,nem keresem többé.

Ha le lennék koptatva,akkor nem jött volna oda hozzám,nem kért volna bocsánatot,és nem akarna újra találkozni.Én nem értem,miért jó,ha túl "tökéletes" vagy odaadó lenne,engem nem zavarna már fárasztó ez a játszadozás,együtt akarok lenni vele,miért nem érti meg, érdemes vigyázni,mert egy idő után a legtürelmesebb,és legkitartóbb hősszerelmes férfiaknál is elszakad a cérna,ha egy lány ennyire nehezen adja magát.

2012. jan. 28. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem egyáltalán nem biztos, hogy le vagy koptatva. én magamból indulok ki (lány vagyok) és nem mennék oda bocsánatot kérni, ha le akarnálak koptatni ;) lehet, hogy tényleg más áll a háttérben
2012. jan. 29. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!