Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te csak is egy bombanővel jönnél össze?
Figyelt kérdés
Akinek jó a segge, a mellei szép nagyok, jó a teste és így tovább. Vagy megelégednél egy olyan lánnyal is, aki belsőre megtetszik, az arca nem csúnya, talán a feneke nem is olyan rossz, mellei viszont alig-alig. Idén lettem 18, eddig valahogy így gondolkoztam, de mostanra rájöttem, hogy meg kell becsülni azt, ami van, és nem akarjam mindig a legjobbat. Ti hogy vagytok evvel? Kort írjatok fiúk.2012. febr. 17. 21:14
1/13 Dögi 

válasza:

Nem egy bombanővel jöttem össze. Nem is hajtottam sose azokra. Nagyon meg vagyok elégedve a barátnőm külső és belső értékeivel, amit egyik bombanő sem tudna biztosítani nekem. :) 22/F
3/13 anonim 

válasza:

A külső véges az elme végtelen. 21/F. Engem nem érdekel a lányok külseje.
4/13 anonim 

válasza:

nem a szépsége miatt fogok járni egy csajjal,hanem Ő miatta,a személyisége miatt :)
5/13 anonim 

válasza:

Én mindenkivel csak kefélnék a helyedbe;)
6/13 anonim 

válasza:

Neem nem nem nem nem. Az jöhet aki tetszik. :)
7/13 anonim 

válasza:

Nyilván nem választok csúnya lányt,sőt valamilyen(az én) szempontból bombanő a barátnőm.mégha nem is tartja mindenki annak.
8/13 anonim 

válasza:

Sosem voltak olyan elvárásaim, hogy legyen "jó a segge" meg nagyok a mellei. Legyen egészséges alkata (ne legyen elhízva), hosszú haja és nőies, szép arca. Az összhatás a fontos.
20/F
9/13 anonim 

válasza:

Számomra legyen bombanő, annyi a lényeg. Az ízlésem meg nem éppen mainstream.
10/13 anonim 

válasza:

Kizárólag a teste miatt nem jönnék össze senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!