Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már alacsony barát/barátnőd? Össze jönnél egy nálad alacsonyabbal?
Igen. Barátnőm nincs 160, én 180 magas vagyok. Mondjuk csókolózni nem mindig annyira kényelmes, szükség lehet lépcsőre, járdaszegélyre. :-D
De a magasság nem lehet akadály.
Szerintem a fiúk részéről ez hülye kérdés. általánosságban a nők kisebbek a férfiaknál, és a férfiak inkább járnak egy nagyon kicsi nővel, mint aki nagyobb náluk. még egy 50 cm-es különbség sem olyan nevetséges látvány, mintha a csaj lenne 10-20 cm-vel a fiú fölött.
Én nem járnék nálam alacsonyabb sráccal. eleve nem vagyok nádszál alkat, hozzám a nagyon magas pasik illenek, és nekem is azok jönnek be.
Még nem volt szerencsém ilyen lánnyal járni, de direkt az ilyenekre vadászok. Kifejezetten bejönnek. Amúgy ahogy előttem is mondták már a férfiak általában az alacsonyabb nőket kedvelik.
22/F
Hát én a 158cm vagyok, a párom 190. Nálam alacsonyabbakkal, hát nem szívesen, általában magassarkúban vagyok, úgyhogy minimum egy 10 cm mindig lenne köztünk, és azért ez elég zavaró.
De ismerek olyan lányokat akik kifejezetten az alacsonyabb srácokra buknak.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!