Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már alacsony barát/barátn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már alacsony barát/barátnőd? Össze jönnél egy nálad alacsonyabbal?

Figyelt kérdés
Mondjuk lányban kb.155 cm vagy az alatti v. fiúnál 166 cm alattira gondolok?
2010. jún. 2. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Simán :D
2010. jún. 2. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen. Barátnőm nincs 160, én 180 magas vagyok. Mondjuk csókolózni nem mindig annyira kényelmes, szükség lehet lépcsőre, járdaszegélyre. :-D

De a magasság nem lehet akadály.

2010. jún. 2. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a fiúk részéről ez hülye kérdés. általánosságban a nők kisebbek a férfiaknál, és a férfiak inkább járnak egy nagyon kicsi nővel, mint aki nagyobb náluk. még egy 50 cm-es különbség sem olyan nevetséges látvány, mintha a csaj lenne 10-20 cm-vel a fiú fölött.

Én nem járnék nálam alacsonyabb sráccal. eleve nem vagyok nádszál alkat, hozzám a nagyon magas pasik illenek, és nekem is azok jönnek be.

2010. jún. 2. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem az alacsonyabb nőket. Én 176 cm vagyok. Jól kezelhetők, aranyosak, kompaktak,... A magassabb lányok mellett egy kicsit zavarban vagyok. :)
2010. jún. 2. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Még nem volt szerencsém ilyen lánnyal járni, de direkt az ilyenekre vadászok. Kifejezetten bejönnek. Amúgy ahogy előttem is mondták már a férfiak általában az alacsonyabb nőket kedvelik.

22/F

2010. jún. 2. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
az a legjobb az alacsony csajokban, hogy állva lesz*pnak.
2010. jún. 2. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én a 158cm vagyok, a párom 190. Nálam alacsonyabbakkal, hát nem szívesen, általában magassarkúban vagyok, úgyhogy minimum egy 10 cm mindig lenne köztünk, és azért ez elég zavaró.

De ismerek olyan lányokat akik kifejezetten az alacsonyabb srácokra buknak.

21/N

2010. jún. 2. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
hát én 165 cm/L vagyok,tőlem alacsonyabb fiúval nem járnék,mert ígyis magasnak érzem magam,szal örülnék egy 180 magas fiúnak.
2010. jún. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!