Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen férfival? Miért ilyen? Van értelme ennek a "kapcsolatnak"?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt, de nem mondanám szokványosnak a "kapcsolatunkat". Még 1 év után is azt érzem nem ismerem. Nem mond el semmit, azt se ha valami baja van, valami nem tetszik neki. Csak érzem rajta, hogy távolodik tőlem, nem foglalkozik velem, olyan is volt hogy napokig nem keresett, mert magányra vágyott. Majd miután lerendezte magában a dolgokat ugy csinált mintha nem történt volna semmi. Hiába próbálom megérteni/megismerni, nem hagyja.

Heti 1szer, ha találkozunk mert sokat dolgozik. Alig beszélünk telefonon, mert azt mondja ő nem szereti ha állandóan hivogatom. Szeret egyedül lenni és nem akarja azt érezni, hogy megfolytom. Nem bírja a kötöttségeket. Csakhogy én többet várnék egy 30 éves férfitól.

Azt érzem ez nem is kapcsolat, semmi értelme az egésznek. És még ezt se tudom vele megbeszélni. Azt mondja nekem túl gyors a tempóm.

-Gyors az ha többre vágynék, mint heti egyszer vele lenni, gyors az, hogy minél több időt vele szeretnék lenni? Ha boldog szeretnék lenni és nem nyűgnek érezni magam, ha meg akarom osztani vele az örömöm/bánatom és azt szeretném, ha ő is ugyan így tenné???-

Jövőt szeretnék tervezni és olyan kapcsolatot ami működőképes, nem pedig időpocsékolás!

Én már az elején tisztázta mit szeretnék, azóta várok a "csodára", mindeddig hiába! Megkapom az igéreteket az üres szavakat semmi eredménnyel.

Nem értem miért viselkedik így! Miért ilyen?

És ennyi idősen miért nem vágyik többre, és ha tudja hogy nem vágyik többre miér kell neki kapcsolat?!?

2012. febr. 17. 14:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Am nem értelek kérdező!

De abban biztos vagyok, hogy te nem értékelsz dolgokat!

Itt van ez a kapcsolat...

Nemhogy örülnél, hogy van valakid, és jóléreznéd magad, szét kell bszni holni állítólagos tervek miatt ami úgysem rajtatok múlik, hogy sikerül e, mert az életben még ezer más dolog közbeszólhat!

Ne akarj isten lenni!

Maradj meg embernek, és örülj az édenkertnek, hamár megadatott!

Egyszerűen ne tervezz, csak élvezd amit az élettől kaptál!

Akkor elsz mire emlékezned, de így?

Csak a saját életedet teszed pokollá!!

UI:

Nem vagyok vallásos, de szeretek templomba járni, nyáron hüvös van, télen meg adnak bort, és még röhögni is lehet a béna énekkóruson ;)

2012. febr. 17. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, én értem (sajnos) a problémádat.

Ahogy más is írta előttem, nem te állsz az első helyen az életében, ha másik nő nincs is a képben, akkor saját magába szerelmes, nem beléd. :/

25 évesen nem késtél le semmiről szerencsére, szal olyan társat kéne keresned inkább, akinek fontos vagy, nem csak elvisel hetente egyszer.

Az, hogy ő 30 éves, csak egyvalamire garancia, arra, hogy nem fogod tudni megváltoztatni. Azért annak is oka van, hogy eddig nem volt komoly kapcsolata, csak nyilván ha te szereted, akkor az ilyen figyelmeztető jeleket nem tudod elég komolyan venni az elején, aztán mire észbe kapsz, már nyakig ülsz a trutyiban. Amit leírtál, az semmiképpen sem túl gyors, főleg nem egy év után, ez bocs, de lezárós duma, ha tényleg fontos lennél neki, akkor ilyen eszébe sem jutna.

Hogy van-e értelme, azt csak Te tudod, hogy mennyi energiát ölsz bele, mi éri meg neked.

2012. febr. 17. 16:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint sajnos ennek a pasinak nem te vagy az igazi. Csak megszokásból van veled, és ha nem lenne arra is lusta, már rég lecserélt volna! Hagyd ott, még fiatal vagy, lesz sokkal különb, aki szeret és megbecsül!
2012. febr. 17. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!