Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagálok így?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve szakítottunk a volt barátommal, nem vagyok már belé szerelmes, nem gondolok rá sokat, nem hiányzik, újra kapcsolatban vagyok már fél éve és szerelmes vagyok a mostani barátomba, de amikor találkozok vagy csak meglátom meghallom a hangját a volt barátomnak elkezdek remegni mint aki nagyon fázik még a fogam is vacog, de nem fázok igazán csak remegek és nem tudok ellene mit tenni.2012. febr. 16. 16:32
1/4 anonim válasza:
akkor lehet hogy még csak van egy kis szikra a szívedben
2/4 anonim válasza:
Ez ellen nem is lehet mit tenni.
Én is így voltam sokáig,de már elmúlt,és azóta szerencsére nem is nagyon látom vagy találkozok az exemmel.
3/4 anonim válasza:
Azért van ez, mert hiába telt egy év, egy időben csak volt közötök egymáshoz, meg a közös emlékek stb... Meg eleve az, hogy esetleg régen láttad és jó újra látni (no nem feltétlen azért mert szerelmes vagy belé)
Gondolom normális körülmények között szakítottatok, mert ha köpködnétek egymást akkor nem váltana ki belőled ilyet!
Idővel el fog múlni ez a dolog!
Nálam is előfordul, én még hirtelen beszélni sem tudok, zavarban vagyok és próbálom leplezni!28/N
4/4 A kérdező kommentje:
Igen velem is ez van, zavarba jövök...de csak az elején, ha már beszélünk vagy fél órája már hozzászokok megnyugszok, úgy tekintek rá, úgy beszélek vele mint egy kedves ismerőssel baráttal.
2012. febr. 16. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!