Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi? Kész, nem kellesz még ha a szívedet is adod nekem?
Volt egy "kapcsolatom" nyáron kezdődött. Én épp akörül töltöttem be a 19. születésnapot.
19 éves vagyok tehát, 19 év semmi. Egyszerűen mindig vágytam rá, h szeressenek, szerelemből, de soha nem kaptam meg. Nos ez a 25 éves srác, akivel megismerkedtem anyukám munkatársa. Ő keresett fel engem, ő kezdeményezett.
És hülye kis, naiv liba meg rögtön beleszerettem. Még akkor is, ha megalázott...
Elég fura volt az egész, tele ambivalens érzésekkel. Én gyűlölöm/gyűlöltem és szeretem/szerettem is.
Egyszer elmondta neki az érzéseim, közölte, h nem tudja viszonozni és soha többet nem kereset.
Igazából csak meg akart fektetni, végig erre ment ki a dolog. hiába akarom én belebeszélni, h voltak érzései irántam, mert ha nem lettek vna, akkor, h tudott vna úgy megölelni meg ilyenek, de ez hülyeség.
Ma újból láttam, és ő is engem, de valószínűleg ez őt egy cseppet sem hatja meg.
De hogy lehet egy ember érzéseit így kidobni az ablakon? Hogy lehet vki felé ennyire nyílegyenesen kimutatni, h semmit nem ér a szeretete.
én még 3 hónap után is egyedül vagyok és miatta sírok. Ő meg? Kitudja, gondolom van barátnője, boldog élete nekem meg semmim és ez rohadt nagy szemétség.
Utolsó előttinek: erre nem tudok pontos választ adni. De például abból, h várt egy hónapot a fogamzásgátlóm miatt.
Vagy, mert voltak nagyon belsőséges több órás beszélgetéseink. Mindent megbeszéltünk, régi kapcsolatokat, régi szexuális kapcsolatokat, család( az ő családjában van egy személy akinek nagyon súlyos betegsége van, beszélgettünk a jövőről, a "titkainkról".
Vagy egyszerűen csak az öleléséből, 20 percen keresztül csak álltunk mint az idióták és szorítottuk egymást. Úgy éreztem, h attól, h még nem mondjuk ki a dolgokat...dehát mindegy is. El kell fogadnom, továbblépnem és kész.
Csak néha ha meglátom, ha hallok róla vmit, akkor tisztára megbolondulok és egy hisztérika leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!