Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik nekem egy lány?
Figyelt kérdés
És én egésznap mellette ülök az suliban + elég gyakran hozzám szól,viccelődik mégis én csak néha egy mosolyt vagy egykét szót füzzök hozzá...(de azért elég jól elbeszélgettünk) a dolgozattok ba is segít(jófejnek,nyugisnak tart) de szinte mindenkivel ilyen csak kicsitt,pőicit talán nyomulosabban megy rám de nem merem neki bevallani hogy teccik ugyanis egyrészt félek más részt be vallottam egy másik lánynak de ő neki már nem is jöttem be neki.....De még azt mondta másnak hogy ő egy helyes pasira vár és meg szerzi magának hatalálkozik vele...2012. febr. 16. 14:46
11/16 A kérdező kommentje:
de hogyan tudjam meg hogyha egyátalán bejövök egy lánynak mert már volt kb.5 akinek tetszetem de sehogy se jöttem rá hogy tetszek nekik...
2012. febr. 16. 15:07
12/16 anonim válasza:
Ezek szerint mégis rájöttél, hogy tetszettél nekik, ha így kijelented, hogy eddig 5-nek tetszettél.
13/16 A kérdező kommentje:
Ugy hogy mások mondták de már akkor késő volt...
2012. febr. 16. 15:10
14/16 anonim válasza:
Az nem hiteles ha mások mondják.
Lehet, hogy csak szórakoztak veled és csak viccből mondták, hogy tetszel nekik.
15/16 A kérdező kommentje:
hát nem igazán ugyanis beszéltem azokkal akiknek tetszetem és azt mondták hogy
"igen akkor tetszettél..."
2012. febr. 16. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!