Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bekerültem a kórházba és mire kijövök az asszonykámnak se híre se hamva. úgy váltunk el hogy fülíg szerelmes belém (mint utólag kiderült mégsem) Nem veszi fel a telót, nem ír sms-t. érdekelne hogy egy ilyen lányról mi a véleményetek?
"hát itt csak nagy vonalakban írtam le miről is van szó.a talinak több oka is volt hogy nem jött össze..először is még el kellett paterolnija a paliját,másodszor pedíg 180 kilóméter van kettőnk közt...."
Nekem volt olyan csajom, akivel 250 volt egymás között, mégis 2 hetente hétvégén találkoztunk!
NINCS olyan kifogás, ami megengedné egy kapcsolatban, hogy fél évig ne találkozzatok. NINCS olyan, hogy ha egy ember nem akarja, nincs fél évig ideje.
Hagytad, hogy palira vegyen. Most hibáztathatod őt, jogos is lesz, csak az a probléma, hogy ebből te nem tanulsz, és el fogod követni ugyanazt a hibát újra meg újra.
Vagy átgondolhatod, hogy miben hibáztál te, miben ő, és tanulhatsz abból, amiből te hibáztál. És legközelebb nem fogod elkövetni.
száz ilyen történetet hallottam már
a holtomiglan-holtodiglan a nőknek ennyit jelent, mindent megígérnek, "szeretnek", aztán ahogy beüt az első probléma, már se hírük, se hamvuk
sose bízz meg egy nőben, élhetsz velük, de mindig legyen egy tartalékod, amihez nem férhet hozzá, amiről nem tud
sajnos a párkapcsolatok manapság csak az első akadályig, próbáig tartanak, akkor befuccsolnak
hűség is csak addig van ma már, amíg nincs kísértés, amíg alkalom nem nyílik a megcsalásra
Sztem még volt pár pasija aztán másikat választott :|
Nyilván mindnek ezt mondta mint neked :|
Biztos vagyok benne...de azért aludni fogok tudni éjjel :-D csaj van annyi mint égen a csillag.csak meg kell találni a megfelelőt.és ez a legnehezebb sajnos...
itt meg is ragadnám az alkalmat ha létezik olyan lány a világon,aki nem a pénzre megy és a belső értékeket részesítí előnyben az jelenkezzen nálam pm-ben.akár csak egy beszélgetés erejéig is..:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!