Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bekerültem a kórházba és mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bekerültem a kórházba és mire kijövök az asszonykámnak se híre se hamva. úgy váltunk el hogy fülíg szerelmes belém (mint utólag kiderült mégsem) Nem veszi fel a telót, nem ír sms-t. érdekelne hogy egy ilyen lányról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 08:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
És meglett az eredménye?
2012. febr. 15. 09:39
 22/32 A kérdező kommentje:
meg...rájöttem hogy egy jó nagy riherongy....
2012. febr. 15. 09:42
 23/32 anonim ***** válasza:

"hát itt csak nagy vonalakban írtam le miről is van szó.a talinak több oka is volt hogy nem jött össze..először is még el kellett paterolnija a paliját,másodszor pedíg 180 kilóméter van kettőnk közt...."

Nekem volt olyan csajom, akivel 250 volt egymás között, mégis 2 hetente hétvégén találkoztunk!

NINCS olyan kifogás, ami megengedné egy kapcsolatban, hogy fél évig ne találkozzatok. NINCS olyan, hogy ha egy ember nem akarja, nincs fél évig ideje.

Hagytad, hogy palira vegyen. Most hibáztathatod őt, jogos is lesz, csak az a probléma, hogy ebből te nem tanulsz, és el fogod követni ugyanazt a hibát újra meg újra.

Vagy átgondolhatod, hogy miben hibáztál te, miben ő, és tanulhatsz abból, amiből te hibáztál. És legközelebb nem fogod elkövetni.

2012. febr. 15. 09:47
 24/32 A kérdező kommentje:
egyfolytában azon gondolkodom miben hibáztam..de rájöttem csak abban hogy megismertem.:-D az ilyenektől mentsen meg az isten..:-D
2012. febr. 15. 09:51
 25/32 anonim ***** válasza:
Tapasztalat: ha valaki ennyi időn keresztül nem képes veled találkozni, azt nem kell komolyan venni. Hasonló dolgot átéltem. A lánynak mindig volt valami kifogása, hogy miért nem ér rá találkozni. Kb. fél év volt, míg sikerült összehozni (pedig egy városban lakunk). Mielőtt lelúzereznek: nem vártam rá, de mivel csinos volt, nem szakítottam meg a levelezést. Végre találkoztunk, tök jól elbeszélgettünk, megbeszéltük, hogy majd megint találkozunk, aztán újra a kifogások. Szerencsére találtam egy értelmes, helyes lányt, úgyhogy nem írtam neki többet. Fél-egy év után kitörölt iwiw-ről. Biztos akkor jutott eszébe, hogy mi lehet velem. :P
2012. febr. 15. 11:13
 26/32 anonim ***** válasza:

száz ilyen történetet hallottam már

a holtomiglan-holtodiglan a nőknek ennyit jelent, mindent megígérnek, "szeretnek", aztán ahogy beüt az első probléma, már se hírük, se hamvuk

sose bízz meg egy nőben, élhetsz velük, de mindig legyen egy tartalékod, amihez nem férhet hozzá, amiről nem tud

sajnos a párkapcsolatok manapság csak az első akadályig, próbáig tartanak, akkor befuccsolnak

hűség is csak addig van ma már, amíg nincs kísértés, amíg alkalom nem nyílik a megcsalásra

2012. febr. 15. 11:18
 27/32 A kérdező kommentje:
látom te érted a lényeget...ennyit az ijen nőkről.ezekszerint neked is vannak hasonló tapasztalataid?
2012. febr. 15. 11:26
 28/32 A kérdező kommentje:
persze utólag már okos az ember hogy nem kellett volna.de ugye mindenki úgy áll hozzá egy kapcsolathoz hogy ne legyen rövid életű.legalábbis én így vagyok ezzel.de az ő fejével nemtudok gondolkodni.nemtudom mit érez olyankor amikor hülyére veszi az embereket...de kívánom neki hogy a sorstól kapja vissza ugyanezt.fog még ő bőgni erre a nyakamat teszem :-D
2012. febr. 15. 11:30
 29/32 anonim ***** válasza:

Sztem még volt pár pasija aztán másikat választott :|

Nyilván mindnek ezt mondta mint neked :|

2012. febr. 15. 12:07
 30/32 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne...de azért aludni fogok tudni éjjel :-D csaj van annyi mint égen a csillag.csak meg kell találni a megfelelőt.és ez a legnehezebb sajnos...

itt meg is ragadnám az alkalmat ha létezik olyan lány a világon,aki nem a pénzre megy és a belső értékeket részesítí előnyben az jelenkezzen nálam pm-ben.akár csak egy beszélgetés erejéig is..:-D

2012. febr. 15. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!