Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elso szerelmet lehet-e feledni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso szerelmet lehet-e feledni, foleg ha nem o lett utolag a parunk?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 13:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
lazán. csak idő kérdése... hány éves is vagy???
2011. dec. 29. 13:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ez jó kérdés. Talán igen, de vmilyen szinten mindig emlékezni fogsz rá
2011. dec. 29. 13:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Magát a szerelmet nemigen, ha tényleg szerelem volt. De túl lehet lenni rajta, az tényleg csak idő kérdése.
2011. dec. 29. 13:41
 4/14 A kérdező kommentje:
42
2011. dec. 29. 13:42
 5/14 anonim ***** válasza:
igen, pláne amikor rádöbbentem mennyivel jobban jártam nélküle:)
2011. dec. 29. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:

első vagyok.

elnézést, azt hittem Ön 12-13 éves lehet... Én a magam 18 évével már rég túlvagyok az első szerelmen, bár néha még eszembe jut, de utána eszembe jut az is hogy hogy lett vége, és örülök hogy vége lett. Ha Önnek az első szerelem sokáig tartott, akkor gondolom sokkal nehezebb. de nekem az első igazi, rendes, párkapcsolatba torkolló szerelmem 3 évig tartott, és másfél éve lett vége, de már teljesen túl vagyok rajta, és már kezdem is elfelejteni.

2011. dec. 29. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Én sose fogom elfelejteni az első nagy szerelmem,de túltenni már sikerült szerencsére!
2011. dec. 29. 13:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Én csak 17 vagyok, nem vén róka :D de bennem az első szerelmem, ami tényleg szerelemről szólt, nem csak szexről, olyan mély nyomokat hagyott, hogy nem hiszem hogy elfelejtem valaha is
2011. dec. 29. 13:48
 9/14 A kérdező kommentje:
A mai Magyarorszagon a lanyok talan korabban kezdik ,nem?
2011. dec. 29. 13:48
 10/14 anonim ***** válasza:

"Én csak 17 vagyok, nem vén róka :D de bennem az első szerelmem, ami tényleg szerelemről szólt, nem csak szexről, olyan mély nyomokat hagyott, hogy nem hiszem hogy elfelejtem valaha is"

Tehát te az első szerelem előtt már össze-vissza d*gtál. Gratulálok.

2011. dec. 29. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!