Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? (bőv. Lent)
Van az osztályban egy fiú, akinek úgy vettem észre, hogy lehet, hogy tetszem neki. A szünetekben sokszor szokott nézni, néha-néha az órán is, de az ritkább eset, inkább a szünetben. Nem szoktunk gyakran beszélni, de a múltkor valamit kérdeztem tőle, és mikor belenéztem a szemébe, akkor egyre nagyobbodott a pupillája, meg a hangja is olyan volt, mintha izgulna valamiért vagy nem is tudom, nem olyan mint máskor..
Most felhozok egy szerintem hülyeséget, de ne vegyétek poénnak, mert nem az!: Kb. 2 hete kaptam egy converse-s táskát, és azóta azt hordom a suliba. Ennek a fiúnak is van egy converse táskája, amit szeptemberben hordott néhány hétig, azóta nem hordott. Egészen addig, míg megkaptam a táskát, és másnap ő is azt hozta. Még mindig azt hordja.. Furcsa véletlen..xD
De van még más is: múlthéten írtunk dolgozatot, amit az órán javítottunk ki. Először össze lett szedve, majd a tanár az ellenkező padsorokba osztotta vissza. Mindenkinek lehetett választani, hogy kiét javítja ki. Ez a fiú pont az enyémet választotta, pedig elől ült, így akár bárki másét is választhatta (az enyém alul volt, úgyhogy nem véletlenül vehette volna le a tetejéről).
Bocsi, hogy ilyen dolgokat írtam, de most ezek voltak az eszemben. Csak az írjon, aki tud normálisan válaszolni! Köszönöm!:)
15/L
Igen, csak kicsit félénk....fél,hogy hogyan reagálnál, ha elmondaná neked
és mivel oszt társak vagytok emiatt még bátortalanabb.
Segíts kicsit neki ;)
(persze ha neked is tetszik :o )
jajj igen, azt kifelejtettem, hogy nekem is tetszik. szerintetek hogyan, mivel jelezzem neki, hogy nekem is bejön?
amúgy köszi a választ:)
Ha rád néz, mosolyogj rá, de te is nézd olyankor őt mikor nem néz, ha ettől zavarba jön (márpedig szerintem igen) akkor kérj valamiben segtséget tőle, sulin kivül, és már kettesben is vagytok, ha még így is félénk, akkor lépj te...
dicsérd meg valamijét, ami neked bejön :)
ha ennyire szégyellős a srác.
Könnyörgök menj oda hozzá és kezdeményezz te ;)
végülis hol van az leirva hogy a fiúknak kell kezdeményezni?(elvileg igy kéne lenni)
Ha se te se ő nem mer odamenni a másikhoz lehet később nagyon bánni fogod ! ;)
Biztos, hogy szimpatikus vagy számára. :)
L/18
jajj gimis szerelmek :) de szép is volt :))
amúgy meg tuti bejössz neki, ezek a jelek eléggé azt mutatják. a helyedben bátorítanám valamivel, legyél hozzá különösen barátságos, kedves és mosolyogj rá sokatsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!