Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam, és úgy vettem észre, hogy lehet, hogy tetszem neki. Most írok le néhány példát: amikor ültetésnél mellé ültettek (az ültetési rendet senki sem tarja be), és azután másnap odaült, ahova melléültettek, de én pedig oda ültem, ahol azelőtt, és megkérdezte tőlem, hogy én nem ott ülök-e mellette.. Vagy pl. ma mikor megyünk befele a terembe, elmegy mellettem, mert kereste a táskáját, és a tenyerével megfogta a hátamat, mintha véletlenül ért volna hozzám, de nem véletlen volt, mert más lány mellett simán elment, és a táskája sem az én közelemben volt. Megfigyeltem már, hogy az ajtón engem mindig beenged maga elé, de más lányt pedig nem mindig. Egyszer az egyik fiú osztálytársam is bement volna előttem az ajtón, ő meg megállította ezt a fiút, és mondta, hogy illem, a lányokat kell előreengedni..

Nem sokszor szoktunk beszélni a szünetekben, szinte nem is, de néha szokott bámulni is. Ma valamit kérdeztem tőle, belenéztem a szemébe és láttam, hogy egyre nagyobbodik a pupillája, holott nagyon világos volt délben a teremben.. Valahol olvastam, hogy a pupilla akkor (is) kitágulhat, mikor valaki olyannal beszélünk, aki tetszik nekünk.

Szerintetek tetszem neki? Adnátok ötleteket, hogy mivel, hogyan mutassam én is ki, hogy számomra sem közömbös? (Mert nekem is tetszik ez a fiú.)

Bocsi, hogy hosszú lett. Köszönöm, aki elolvassa.:)

15/L

2012. febr. 10. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát valószínűleg, nem vagy közömbös neki. Szerintem, beszélhetnétek többet, és így, hogy melletted ül, van rá nem kis esély. Érdeklőd meg, hogy szeret-e bulizni és ha igen próbálj te is olyan buliba menni, ahova ő szokott. Ott nagyobb az esély hogy összejöttök.

Sok szerencsét ;)

2012. febr. 10. 15:28
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ:)

de amúgy hetente kb 2-3 órán ülök mellette, mikor az osztályfőnökkel van óránk, mert amint írtam, senki sem tartja be az ülésrendet.. de majd megpróbálok vmi témákat felhozni, és beszélgetni vele:)

2012. febr. 10. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez tök aranyos! :) Biztos tetszel neki! De aztán te se engedd, hogy elüljön mellőled! :)
2012. febr. 10. 15:54
 4/4 anonim válasza:
Találkozz vele iskolán kívül is, akkor nem zavarnak mások, kettesben lehettek és többet tudnátok akkor beszélgetni.
2012. febr. 10. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!