Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van, ha egy barátságban az egyik fél többet érez?
(első vok megint)
így van ez nehéz...mert egész nap ő jár a fejedben...és agyalsz h miért nem miért nem akar többet DE! képtelen vagy őt elfelejteni nem tudod megtenni nem vagy képes arra h ne láthasd többet!! ugye??
szóval végül a legtöbben elfogadják a barátságot!
Ha igazán szeretjük és fontos nekünk akkor beletörődünk és elfogadjuk, mert jobb mnitha soha többé nem láthatnánk.
csak ehhez erős akarat kell!
Én próbálom kezelni a helyzetet, de sajnos úgy érzem, hogy ő is szerelmes... ettől még nehezebb. Az, hogy bármi is legyen köztünk, totál reménytelennek tűnik.
Valami csodát várok, vagy... azt akartam írni, hogy megszakítom vele a kapcsolatot, de már próbáltam sokszor és nem ment. :(
1. vok.
nekem 2x volt ilyen. amúgy..
De bele lehet törődni csak nehezen és a hisztit meg be kell fejezni :)
és úgy tudsz tullépni, hogy annak ellenére h mit érzel iránta és csak ő jár a fejedben, annak ellenére keresel másik lányt!!!
75%-os: Ha mindketten szerelmesek vagytok akkor miért nem megy? Nálam meg tuti, hogy nem érez semmit, és nem is fog...
78%-os: Igyekszem...csak nehéz..:( Amúgy én vagyok a lány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!