Aki egy 3-as barátságban van vagy többen barátnők
pl:4-5en nem érzitek azt, hogy az egyikőtök mindig
mellőzve van vagy csak a másikkal van többet illetve a
többiekkel? Te pedig levegő lennél?
ez elkerülhetetlen. de ha nem rendszeres, akkor elviselhető
2011. márc. 4. 18:34
2/11 anonim válasza:
Ez általában akkor szokott előfordulni amikor 3-an vannak. Ilyenkor két ember közelebb áll egymáshoz és a 3. pedig kicsit kívül marad. Általános iskolában ilyen 3-as barátságban voltam benne és ott a 3. lány volt ilyen helyzetben, úgy érezte nem szeretjük őt annyira mert mi ketten nagyon egymásra találtunk a másik lánnyal. Aztán gimiben 4-es barátság alakult ki, ott nem volt ilyen gond mert úgymond párokba "rendeződtünk" és nem volt kívülálló ember.
2011. márc. 4. 18:37
3/11 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm sincs, és így is mellőzve érzem magam. Ha így nézzük, ez a barátkozósdi kész időpocsékolás...
2011. márc. 4. 18:48
4/11 anonim válasza:
nekem pont ezért nincs úgymond baráti köröm. persze, van egy jobb társaság, akivel eljárok iszogatni, dumálni, de inkább olyan barátnőim és barátaim vannak, akiket különböző helyekről ismerek. így ha elmegyünk vhova, akkor mi ketten egymással is nagyon jól elvagyunk, nem rekesztünk ki senkit, de tudjuk, h számíthatunk a másikra minden esetben.
2011. márc. 4. 18:49
5/11 anonim válasza:
Én oviban voltam benne egy érdekes hármas "barátságban". Az volt a napi rutin, hogy az első kettő akik hamarabb értek be az oviba, összefogtak a harmadik ellen és úgy fogadtuk a harmadikként érkezőt (aki néha én is voltam), hogy odaálltunk elé és egyszerre a képébe kiabáltuk, hogy "nem leszünk a barátod!" és aztán egész napra kiközösítettük. Nem volt kivételezés, időnként mindenki sorra került és a harmadik ember gyakran sírt is. Volt hogy meg lett sajnálva és visszaengedve, meg nagyon ritkán volt olyan nap is, amikor nem történt kiközösítés és mind együtt játszottunk. De tényleg nagyon ritkán.
2011. márc. 4. 18:50
6/11 anonim válasza:
Általánosban mindig ettől féltem év elején, hogy jön egy harmadik is hozzánk, ami gyakran be is következett, volt hogy olyankor én lettem elhanyagolva, volt hogy mi hanyagoltuk el a másikat. Tavaly egy barátnőm volt, akivel mindig együtt voltunk. Idén jött egy új lány, aki mindkettőnknek nagyon szimpatikus volt, de megint előjött az, hogy el lettem hanyagolva, végül jobban összehaverkodtam az új lánnyal és visszakerültem a helyemre. Viszont lányokkal annyira nem szoktam barátkozni részben emiatt, részben pedig azért, mert még a jó barátnők is kritizálják egymást néha a hátuk mögött.
2011. márc. 4. 18:50
7/11 anonim válasza:
De éreztem.
Általánosban is, és középsuliban is így volt. Így jobban belegondolva mindig 3-as barátságaim voltak. És mindig én voltam a kívülálló. Ott is hagytam őket, mert így rossz volt. Sajnos soha sem találtam olyan barátnőt akivel ketten lettünk volna. Mindig jött valaki aki elszedte tőlem...
Az egyetlen jó évem középsuliban volt a 4. évben, mert akkor 6-an voltunk elég jóban, és klikkek voltak a csapaton belül. 2-3-as csapatok, és mindegy volt hogy mikor kivel voltam, mert egyformán megfértünk egymás mellett. Akkor volt kihez csapódni mindig, nem éreztem magam mellőzve.
A mai napig ők azok akikre szívesen visszagondolok, hogy ők nem rekesztettek ki soha.
2011. márc. 4. 19:02
8/11 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon jó barátnőm. Teljesen megértjük egymást,mindenről tudunk dumálni. Tavaly csatlakozott hozzánk egy lány,de hát őt nem tudtuk úgy befogadni,csak tényleg úgy harmadikként volt ott. Ezért nekem ez nem volt rossz. De aztán ő el is ment másik suliba.
Idén megint csatlakozott hozzánk egy lány,és vele tökjól elvagyunk. Én nem érzem,hogy lenne nálunk olyan,hogy valaki harmadik. Eleve mert én meg a barátnőm ugye régóta jól megvagyunk és viszont ő is tökre hasonló hozzánk és így 3-man is mindenben megértjük egymást :) Bár az elején úgy éreztem,mintha én lennék kicsit távolabb,mrt ők együtt jöttek suliba,én meg egyedül,mert én lakom a legközelebb és nem kell buszoznom. De hamar rájöttem,hogy ezt csak én képzelem be magamnak :)
2011. márc. 4. 20:26
9/11 anonim válasza:
Nálunk ez úgy van megoldva, hogy mind a 3unknak vannak bizonyos érdeklődési körei. Nekem xyz, neki xkz, amannak pedig xyk.
:D Most ez lehet nem túl emészthető, de a lényeg benne van. Mindenkinek van közös témája, ami nem feltétlen közös. Lehet, hogy csak egy valakit érdekel a másik társát hidegen hagyja.
2011. márc. 4. 20:58
10/11 anonim válasza:
Mi négyen voltunk, de ez úgy nézett ki, hogy mind a hárman velem voltak közelebbi barátságban, és én "erőltettem" a négyest, de hiába, ők egymással külön nem nagyon barátkoztak, ha nem voltam ott. Jelenleg kettejükkel szoktam néha külön találkozni, nem egy szoros barátság egyik sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!