Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csinál ilyet egy srác csupán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csinál ilyet egy srác csupán szeretetből?

Figyelt kérdés
Nem a barátom még viszont tervezett egy közös napot velem mikor lejön hozzám Pestről együtt elmegyünk valahova megmutatom hol lakunk hülyéskedünk vacsorázunk... Lehet nálunk is alszik. Lehet bejövök neki? Vagy meg akar fektetni? o.O
2012. febr. 13. 19:51
 1/7 anonim ***** válasza:
én a másodikra szavazok, ha már rögtön ott is alszik... :D az ottalvás nélkül esetleg lehetne komoly a szándéka
2012. febr. 13. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy bejössz neki. nekem is van egy lány barátom.
2012. febr. 13. 19:53
 3/7 A kérdező kommentje:
4 éve ismerjük egymást. Az ott alvás csupán azért mert messze lakik és nagyon ritkán tud ellátogatni felénk. És ha már lejön maradjon két napig :) Nem feltétlen egy ágyba gondoltam természetesen
2012. febr. 13. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:

na figyelj drága!

biztos h kedvel, és szeret veled lenni mert csak úgy nem menne le hozzád és töltene veled egy napot, max ha nagyon unatkozik és te vagy az egyetlen akivel el tud menni valahova...

nálatok is alszik.....soha nem aludnék olyannál aki kicsit sem tetszik, és haza tudnék menni ugyanúgy...

azt hogy szeret e??? azt nem tudhatjuk azt te tudhatod csak. hogy dugni akar e??? az meg kiderül h nyomul e rád este...

2012. febr. 13. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2012. febr. 13. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Amikor ott alszik ne engedj semmit neki a csokon kivul es hogyha azutan is erdeklodik utanad akor nem bisztos h csak szexelni akar!
2012. febr. 13. 23:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem terveztem egyebet :) De lehet hogy aztán még csók se lesz... Bár én szeretném... Én nagyon szeretem őt
2012. febr. 13. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!