Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi "gondjuk" a 12-16 éveseknek?
Figyelt kérdés
Amikor én ilyen idős voltam, nem sírtam egész nap hogy jajj, kidobott a barátom és nincs értelme az életemnek, meg 12 évesen nem piáltam, viszont a mostaniak minden hétvégén azt csinálják, nekem nem volt 200 ezer forintos telefonom, mégse "sírtam" érte... Olyanokat szoktam látni hogy elképesztő...cigi,pia. Ha nem kap meg valamit ami kb 100 ezer ft fölött van utálja a világot.Nem hiszem hogy ilyen korban 3 kg sminkkel kéne mászkálni és hetente váltogatni a barátokat. Nektek mi a véleményetek ? 20/2012. febr. 13. 16:52
2/16 anonim válasza:
igazad van...a facebookot se felejtsük el. épp bejelölt valaki, szerintetek bejövök neki...? vagy csak meg akar dugni?
3/16 anonim válasza:
Mert sok az elkányeztetett hülyegyerek.
4/16 anonim válasza:
Akkoriban is sírtak, csak nem a neten, más csatornákon amit nemigen olvastál/hallgattál.
5/16 anonim válasza:
De nem lehetnek elkényesztetettek könyörgöm.
Válságba az ország, kajára nincs pénz, honnan az anyámból van keretük ilyesmikre a családoknak?
6/16 anonim válasza:
Ha egyesek cigiznek, piálnak ilyenkor, én mit tegyek? Nem mindegyik 12-16 éves csinálja ezt.És csak hogy tudd én se járok 3kg sminkkel. 14L
7/16 anonim válasza:
Mert azt hiszik h az az élet leg nagyobb tragédiája h valaki nem jelöli vissza őket fb-n. Majd ha felnőnek és munkájuk, családjuk lesz, nevetni fognak h mikre nem panaszkodtak
8/16 anonim válasza:
Sajnos ez csak rosszabb lesz... :(
9/16 A kérdező kommentje:
Jó kérdés, nem tudom honnan van rá pénzük. De mikor megyek haza melóból, tömegközlekedéssel annyit látok hogy ilyen korban például olyan telefonja van ami egy átlag embernek több mint a havi keresete.
2012. febr. 13. 17:00
10/16 anonim válasza:
ÉS az a legszebb benne, hogyha meglátnak egy ilyen kérdést akkor meg ki vannak borulva. Szerintem nyilván azért, mert unatkoznak, meg mert azt hiszik, hogyha elmúlnak 10 évesek már övék a világ. És mert nem éltek rosszabb korban, rosszabb környezetben. Amíg nem tapasztalják meg a rosszat, addig nem tudják megbecsülni azt, amijük most van. A pasizás kérdés meg hát.. elég furcsa. Az idősebbektől tanulják. Azt hiszik, hogy ők is 20 évesek, lehet már barátjuk, csak nem gondolnak bele abba, hogy elég egy kis ballépés és az anyjukból nagymama lesz.. Mert szerintem a 12-16 éveseknél gyakrabban előfordul ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!