Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném rábeszélni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném rábeszélni hogy megváltozzon külsőleg, de hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval egy kis stílusváltásra szeretném rávenni a barátomat (17 éves). Öltözködés, frizura... De hogyan mondjam ezeket neki úgy hogy ne bántsam meg? Mert eléggé olyan fajta, ha már azt mondom ne vegye fel a kockás inget mert hülyén néz ki akkor is megsértődik.
2009. jún. 3. 16:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
De mi a frászért akarod ráerőltetni?? Így csak rosszabb lesz. Majd szépen előkerül a lázadó énje aztán abban nem lesz köszönet. Nem vagy te az anyukája, hogy megmondd neki, hogy mit csináljon. Korodbeli pasit akkor sem fogsz tudni belőle csinálni. Egy 17 évesnek még mások az igényei, stílusa, neki most tombolni kell és kiélni a hülyeségeit. Persze később rájön majd, hogy ez így nem volt jó. Ha ennyire érdekelnek a külsőségek, akkor miért egy kamasszal jársz? Mondjuk nem tudom mennyire befolyásolható jellem, de azért vigyázz mit csinálsz.
2009. jún. 3. 17:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem számít hogy néz ki valaki de az már igen hogy hány éves? Érdekes... a korombelieket nem igazán szeretem, túl férfiasak. Egyébként meg kb 18nak nézek ki, szóval nincs gondunk ezzel:P

Utolsónak:

Nem korombeli pasit akarok csinálni belőle, az marha unalmas lenne, csak azt akarom hogy a stílusa szerint öltözzön, ami goth. Na remélem így most világos mit szeretnék. Én sem öltöztem sose plázacicának miközben goth vagyok, az ilyen nálam nem elfogadható.

2009. jún. 3. 19:13
 13/20 anonim ***** válasza:
csak utalj rá pl: ez neked marha jól állna, meg hát ha hezitál 1-2darabon akkor mondjad melyik a jobb csak kis próbálkozás belefér de ha nekem a barátnőm ne mondja meg mit vegyek max hogy mit szeretne rajtam látni
2009. jún. 3. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz valaki igazi goth, hogy kiöltözik, hanem attól, amit belül érez. Ez szerintem egy elég hülye felfogás, hogy kötelező úgy öltöznie, amilyen stílusú. Nem fogok lány létemre férfi pólókat hordani, csak hogy hirdessem, hogy imádom a metalt, mert nem attól fogom magamat igazi rajongónak érezni, hogy lány létemre úgy nézek ki, mint egy fiú. Lehet, hogy ő is így gondolkodik a témáról. Nem csodálom, hogy megsértődik, én sem örülnék, ha a barátom piszkálna azzal, hogy öltözzek így vagy úgy.
2009. jún. 3. 22:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy belül ő is szeretné a változást,de persze mindenki megsértődik először,amikor a külsejére célozgatnak,főleg ha negativan. Engem is átformált kicsit a mostani barátomat,vagy inkább a vele töltött idő. Az elején énis halálra voltam sértve,hogy változtatni akar,pedig csak a szexibb,nőiesebb oldalamat akarta a világnak is megmutatni,amit ő lát. És jobban érzem magam, jót tett az önbizalmamnak. Szóval fel a fejjel, mert senki sem fog első izben ujjongani,jajj de jó,változzunk akkor keddről szerdára,érted....és nekem is kellett egy jó félév,mindig egy kicsivel többet engedtem,és elégedett vagyok.
2009. jún. 3. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Goth... Te jó ég! Nőjetek már fel!
2009. jún. 3. 23:13
 17/20 anonim ***** válasza:
a gothok azok ilyen elcseszett sötétlelkű retardált szerencsétlenek, ugye?
2009. jún. 4. 00:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen. Lásd: [link]

:)

2009. jún. 4. 00:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért néha hadd öltözzön papagájnak.
2009. jún. 4. 10:33
 20/20 A kérdező kommentje:

22:08 Igazad van, nem attól lesz goth hogy úgy néz ki, de mégis valamilyen szinten zavaró, főleg hogy a barátomnak is tetszenek az ilyen goth cuccok, de mégsem hordott ilyet soha. Legalább is eddig.

22:21 Én is voltam "hétköznapi" csaj, és mindig változni akartam csak nem mertem amíg valaki rá nem beszélt. Azóta ezerszer jobban érzem magam. Igazad van, nem megy egyik napról a másikra, már annak örülök hogy ma sikerült venni a barátomnak egy bordó fűzős inget, nem szereti annyira a feketét, hát akkor nem kell azt hordania, csak ne hupilila meg rikítós citromsárgába járjon legalább, mert ugye nála már ilyenre is volt példa:)

23:13 nem növünk fel, az nem nekünk való. ráérünk majd 20 év múlva.

00:18 Goth vagyok, de nem sötétlelkű retardált szerencsétlen. De azért kösz az értelmes válaszod.

Mivel haladást értem ma el, úgy érzem sínen vagyok (sajnálhatjátok hogy nem szó szerint), de nem kérek több választ, nehéz veletek -.-

2009. jún. 4. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!