Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném rábeszélni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném rábeszélni hogy megváltozzon külsőleg, de hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval egy kis stílusváltásra szeretném rávenni a barátomat (17 éves). Öltözködés, frizura... De hogyan mondjam ezeket neki úgy hogy ne bántsam meg? Mert eléggé olyan fajta, ha már azt mondom ne vegye fel a kockás inget mert hülyén néz ki akkor is megsértődik.
2009. jún. 3. 16:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

vagy fogadd el így, vagy keress mást. A párod soha ne akard megváltoztatni, mindenki úgy öltözködik, ahogy szeretne,vagy 17 évesen ahogy anyuci "öltözteti".

nem biztos, hogy a sráccal van gond, lehet a szülei csak ilyen ruhákat vesznek neki.

én biztos nem változnék meg senki kedvéért, hiszen én így érzem jól magam ahogy most vagyok.

fogadd el inkább.

2009. jún. 3. 16:08
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha szereted, nem mindegy, hogy milyen a haja/ stílusa? Nem valószínű, hogy világ életében kockás inget hord majd, idővel ő is változni fog magától.
2009. jún. 3. 16:08
 3/20 A kérdező kommentje:

Magának veszi a ruháit állítólag, de ha ezen múlik megveszek én neki bármit.

Nem mindegy hogy néz ki mert nekem fontosak a külsőségek, nehéz olyannal lenni aki nem tetszik, viszont nem akarok másik pasit, mert alapjában marha helyes srác lenne és rendes is, csak hát valahogy nem jön be ez a farmer + ing + ócska tornacsuka tipusú öltözködés.

2009. jún. 3. 16:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert miben akarod megváltoztatni? Mert ha átlagos, de jó cuccokba akarod öltöztetni, akkor az okés, de ha vmi emó vagy valami hasonló szélsőséges stílusra akarod rávenni akkor hagyd szépen békén.
2009. jún. 3. 16:20
 5/20 anonim ***** válasza:
hát akkor szerintem keress mást. vagy menjetek el együtt "vásárolni" illetve kérd meg h kísérjen el téged mert valamit venni szeretnél és mondjuk meglátsz egy férfi boltot akkor menj be vele és mondd h szerinted ez jól néz ki és kérd ki a véleményét. hát ha találtok olyat ami neki is meg neked is tetszik.de szerintem se változtasd meg, ha szereted fogadd el amilyen a haja és az öltözködési stílusa. persze attól még tanácsot adhatsz neki pl amikor együtt bementek egy boltba h szerinted az milyen és akkor hátha találtok olyat ami kicsit eltér a mostani öltözködési stílusától de neki is megfelel :)
2009. jún. 3. 16:21
 6/20 anonim ***** válasza:

Tény, hogy mindjárt radikálisan nem szabad nekiállni a dolognak. Esetleg menjetek el együtt vásárolni és mutass neki olyasmit, ami szerinted jól állna rajta stb. Csak finoman, kedvesen, hízeleghetsz is neki, hogy milyen jól áll neki ez és ez.

De ha nem akarja akkor szerintem nem szabad erőltetni. Mindenkinek megvan a maga stílusa, azt meg vagy elfogadod vagy nem.Változtatást javasolni szabad, de totálisan megváltoztatni nem. Még veszekedhetsz is vele emiatt. És akkor a külsőség lesz a legkisebb gond.

2009. jún. 3. 16:26
 7/20 anonim ***** válasza:
farmer + póló/ing + tornacsuka - legjobb kombó, laza meg easy goin'. Mi a gond vele? És minek jöttél össze vele ha nem tetszik az öltözködése... biztos ilyen 15-16 éves vagy, azok ilyenek.
2009. jún. 3. 16:46
 8/20 A kérdező kommentje:

Most msnen rábeszéltem hogy holnap eljöjjön velem merthogy vásárolni akarok. Legalább 1-2 rendes ruhadarabot hátha rá tudok erőltetni. Egyébként a stílusunk ugyanaz, csak ő nem úgy öltözik mert őt nem érdekli az ilyesmi vagy nem tudom miért. De nem emot akarok csinálni belőle, bár ennél még az is jobb lenne:P Múltkor frászt kaptam mikor megjelent sárga ingben amihez zöld kabátot vett fel... katasztrófa, ne mondjátok hogy nem.

Mellesleg 25 éves vagyok, nem 15.

2009. jún. 3. 16:49
 9/20 anonim ***** válasza:
25 évesen 17 éves barátod van?? Korodbelieknek nem kellesz?
2009. jún. 3. 16:51
 10/20 anonim ***** válasza:
Vegyél egy barbibabát és azt öltöztesd. Amúgy azért durva, hogy 25 éves létedre, 17 éves csávóval jársz. (Bárcsak én tudtam volna anno egy ilyen szerencsétlen csajt kifogna :D ).
2009. jún. 3. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!