Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném rábeszélni hogy megváltozzon külsőleg, de hogyan?
vagy fogadd el így, vagy keress mást. A párod soha ne akard megváltoztatni, mindenki úgy öltözködik, ahogy szeretne,vagy 17 évesen ahogy anyuci "öltözteti".
nem biztos, hogy a sráccal van gond, lehet a szülei csak ilyen ruhákat vesznek neki.
én biztos nem változnék meg senki kedvéért, hiszen én így érzem jól magam ahogy most vagyok.
fogadd el inkább.
Magának veszi a ruháit állítólag, de ha ezen múlik megveszek én neki bármit.
Nem mindegy hogy néz ki mert nekem fontosak a külsőségek, nehéz olyannal lenni aki nem tetszik, viszont nem akarok másik pasit, mert alapjában marha helyes srác lenne és rendes is, csak hát valahogy nem jön be ez a farmer + ing + ócska tornacsuka tipusú öltözködés.
Tény, hogy mindjárt radikálisan nem szabad nekiállni a dolognak. Esetleg menjetek el együtt vásárolni és mutass neki olyasmit, ami szerinted jól állna rajta stb. Csak finoman, kedvesen, hízeleghetsz is neki, hogy milyen jól áll neki ez és ez.
De ha nem akarja akkor szerintem nem szabad erőltetni. Mindenkinek megvan a maga stílusa, azt meg vagy elfogadod vagy nem.Változtatást javasolni szabad, de totálisan megváltoztatni nem. Még veszekedhetsz is vele emiatt. És akkor a külsőség lesz a legkisebb gond.
Most msnen rábeszéltem hogy holnap eljöjjön velem merthogy vásárolni akarok. Legalább 1-2 rendes ruhadarabot hátha rá tudok erőltetni. Egyébként a stílusunk ugyanaz, csak ő nem úgy öltözik mert őt nem érdekli az ilyesmi vagy nem tudom miért. De nem emot akarok csinálni belőle, bár ennél még az is jobb lenne:P Múltkor frászt kaptam mikor megjelent sárga ingben amihez zöld kabátot vett fel... katasztrófa, ne mondjátok hogy nem.
Mellesleg 25 éves vagyok, nem 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!