Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak a páromnak Valentin napra, úgy hogy nem költök pénzt?

Figyelt kérdés
a párom dolgozik, én nem. ez már épp elég ciki, de itt van a valentin nap, és én már tudom hogy ő venni fog nekem valamit, és ahogy őt ismerem nem fog vmi egyszerűt venni nekem. én meg kb. nem tudok rá költeni semmit, mert nincsen pénzem, oké tudom hogy gáz, nem kell ezért cikizni, folyamatosan munkát keresek, amivel ő tisztában van, de nekem mégis nagyon kellemetlen, és szeretném meglepni valamivel, de nem tudom hogy mit lehet neki késziteni igy.. vmi ötlet?? légyszi.. :)
2012. febr. 13. 11:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
vegyél neki egy dögös német verdát, ilyen 20-25 millás árfekvésben, az még szerény kategória.
2012. febr. 13. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ez a kuponos dolog tényleg jó! Tavaly valentin-napra én is úgy leptem meg a párom, hogy megsütöttem a kedvenc kajáját (lasagne), sütöttem muffint. Vettem méteráru boltba vastag, piros szatén szalagot.Felvettem egy szexi piros bugyi-melltartó szettet,a szalagot megkötöttem a derekamon, és tátááám én voltam az igazi meglepetés!
2012. febr. 13. 13:57
 13/13 anonim válasza:

Szia!

Találtam egy tök aranyos cikket, amíg böngésztem, h. mit adjak a páromnak... ez aztán semmi sem kerül! :)

3. lépés – programszervezés

Vegyél elő egy papírt és egy térképet, esetleg a kedvenc fotóitokat, készíts egy bögre teát! Gondolkozz, hol találkoztatok először, hová jártatok sokat! Menjetek el újra azokra a helyekre, amelyek fontos szerepet töltöttek be kapcsolatotok kezdetén (vagy akár közepén)! Keressétek fel azt a kávézót, ahol az első randin voltatok, ahol elcsattant az első csók, vagy azt a teret, ahol először megláttátok egymást!

Légy figyelmes „idegenvezető”: készíts egy térképet, amelyen bejelölöd a túra állomásait! Készíthetsz egy apró zsebkönyvet is kedvesednek, amelyben röviden leírod, milyen emlékeid vannak azzal az adott hellyel kapcsolatban!

(cikk: [link]

2012. febr. 14. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!