Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak a páromnak valentin napra? 17/L
Ha nagyon nincs ötleted, hogy mit vegyél neki akkor menj el vele mondjuk egy plázába és nézzétek ki együtt, hogy ő minek örülne, meg hogy esetleg mire van szüksége.
17/L
sleeping beauty , szimpatikus vagy a válaszaid alapján,szívesen megismernélek. x)
Amit gondolsz,csinálj neki valamit,sütit vagy vmi emléktárgyat.vagy szeretetet esetleg.. o:
Kedves Utolsó válaszoló!
Mindenre nyitott vagyok! ;-))
Kedves Sleeping Beauty !
nyugodtan írhatsz privit.. x]]
Kedves kérdező!
Én a valentin napot soha nem szoktam nagy dobra verni, hála istennek az eddigi párjaim (?:D) többsége se. :)
Szerintem süss neki valami finom süteményt. :) Vagy ha szeretsz kézműveskedni (nem kell a gyerekes beszólás, nem kell a félre értés, tartsátok meg magatoknak. : ) akkor csinálhatsz neki valami, valami, valami nem tudom mit, ha nyitott az ilyenekre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!