Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi az ami számotokra nagyon kiábrándító?
Általában, aki azzal fenyegetőzik, hogy öngyilkos lesz, az sosem lesz az. Aki valóban öngyilkos akar lenni, az nem nyavalyog, hanem cselekszik.
Már bocs, hogy ezt mondom, de sz@rd már le, hogy neki szar. Egy életed van, nem lesz több. Komolyan boldogtalan akarsz lenni egy életen át, egy ilyen ember mellett, és egy hazugságban élni? Nem hiszem.
Inkább vegyél erőt magadon, mondd meg neki, hogy figyelj, én már nem érzem magam jól ebben a kapcsolatban, sajnálom, attól, hogy azzal fenyegetőzöl, hogy kinyírod magad, nem fogok Veled maradni. Viszlát!
Ez színtiszta érzelmi zsarolás, amit a csaj csinál, már ne is haragudj.
#21:
Sosem fenyegetőzött öngyilkossággal, és szerintem nem is fog.
Viszont mint írtam, volt amikor próbáltam megmondani nekei, hogy nem működik, és egy apró veszekedésbe torkolva, sírt és remegve majdnem elájult.
Szó szerint meg kellett tartanom, hogy ne essen össze. :(
Pontosan ez az az ok amiért nem merem konkrétan elmondani neki. Sok egyéb dolog is van közötte, amiért inkább ezt választanám, hogy kiábránduljon belőlem...
És nem vagyok egy g... ember, nem tudnám megcsalni úgy, hogy megtudja, szeretem is, de a fény kialudt.
Sokat is köszönhetek neki, de nem akarom sem az én időmet sem az ő idejét tovább rabolni, nem érzem úgy, hogy ő lenne a másik felem, és képes lennék vele egy életet leélni.
Most sokan biztosan azt gondolják ebből az írásból, hogy még is g... vagyok, hiszen tudhattam volna már ennyi idő alatt.
Nem, nem tudtam. Voltak jelek, de az ember szerelmesen máshogyan lát dolgokat.
Mitől halt ki az érzés?
Sokszor számomra nagyon csúnyán megbántott, és a tüske bennem maradt.
Most az élet olyan választás elé állított, hogy muszáj nyárig megoldani a helyzetet.
Az egyik gyermekem hozzám költözik, viszont míg én az ő lányát sajátomként szeretem és kezelem, addig ő az enyémeket már nagyon távolságtartóan.
A két dolog összefügg, hiszem a gyermekeimmel való viselkedése miatt nem akarom hozzánkköltöztetni a Gyermekemet.
Senki nem halt még bele az igazságba. Erre csak ennyit tudok mondani. A többi meg mellébeszélés.
Amit most ide leírtál nekünk, szépen nyugodtan elmondod neki is, megkéred, hogy üljetek le, leültük egymás mellé, megfogod a kezét, és higgadtan, érthetően elmondod neki ezeket a problémákat.
Ez a megoldás. Hidd el, de úgy érzem hiába is próbállak erről meggyőzni, nem foglak tudni. Úgyhogy sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!